Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem zavar mikor valaki...

Csak engem zavar mikor valaki lenézo stilusba mogorva szavakat használva válaszol egy kérdésre?

Figyelt kérdés
Elismerem hogy sokszor a kèrdèsek is olyanok amilyenek. De sokszor vettem már èszre hogy olyan szavakat használnak hogy prolli troll stb. Ez lenèzo megalázo ès nem csak a kerdezot a válaszolot is minositi.
2014. máj. 1. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Én azt az elvet hasznosítom a gyakorin: "Szólalj meg, s megmondom ki vagy".

Igaz itt ez, minden írásra.

Legtöbben csak anonim módin merik vállalni a nagyszájú trollkodó véleményüket.

2014. máj. 1. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Aki troll, az troll, ha ilyet olvasol, hogy vkire ezt írják azt okkal írják. Ha csak egy hsz alapján írják azt, az lenézés, kekeckedés. Rám is írták már csak, mert beszélgetésbe belefolytam az adott témába, de azoknak általában fogalmuk sincs ki is az troll. Itt amúgy eléggé sok van belőlük, és totál kiakasztóak.
2014. máj. 1. 20:14
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Ez zavar? Pedig ez csak az internet ovodája, ahhoz képest, mi kint vár:D
2014. máj. 1. 20:15
 4/8 anonim válasza:
59%

és mi van azzal aki így szól??

nem értem a kérdésed?

2014. máj. 1. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván téged is akkor zavar, kérdező, ha számodra sértő.

Engem pl. sért a panelproli kifejezés, mert egész életemben panelban éltem. De ha valaki lenézően, minősíthetetlenül beszél a diszkó "zenéről", nem zavar, mert gyűlölöm azt a szart.

2014. máj. 2. 00:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Én konkrétan nem szoktam iylesmivel foglalkozni, hozzá lehet szokni, hogy a színvonal ingadozik.
2014. máj. 2. 00:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Legalább annyira zavar, mint az olyan kérdés, amely telis-teli van helyesírási hibákkal és fogalmazási problémákkal és a kerek világon semmi értelme sincsen.

Ez is a Kérdezőt minősíti.

Ugye, érted? :)

2014. máj. 2. 07:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Rossz a helyes irásom ez tèny nem is tagadom. Sajnos ez egy nagy hibám s hiába igyekszem kijavitani mègis sikerül hibáznom. De attol mèg nem vagyok troll se kevesebb bármelyik embernèl. Azèrt zavar ha valaki igy felel mert olyankor az az èrzèsem hogy a válaszolóból süt a lenèzès mintha csak külonbb lenne. Mintha joga lenne lenèzni bárkit is. (Nem cèlzok konkrètan senkire)
2014. máj. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!