Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen beteg a visual...

Miért ilyen beteg a visual novellek nagy része?

Figyelt kérdés

Ez egy nagyon jó műfaj lehetne. Amikor elmesélte nekem valaki még régen, hogy vannak olyan képes történeket, amikben a történet fontos pontjainál mi dönthetünk, hogy merre menjen tovább. A főszereplő komoly döntéseit mi hozzuk meg, de bárhogy döntünk van folytatás.

Ami a problémám, hogy nagyon keveset fordítottak le magyarra én meg angolul nem tudok. De amikhez hozzá jutottam magyarul, azok nagyon nagyon beteg történetek. Én nem értem miért csak iskolás lányok lehetnek egy jó visual novell szereplői? Miért kell a történetek döntő többségének az erotiákra rámennie, és ami nem arra megy az is valami hihetetlenül ocsmány történettel rendelkezik.

Találkozott már valaki élvezhető, gyönyörködtető, magyarra fordított visual novellel?

2014. ápr. 30. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Mert az olvasók ezt igénylik.
2014. ápr. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!