Hányan vannak még igaz keresztények?
Figyelt kérdés
- Akik tudják, hogy karácsony nem a szeretet, hanem Jézus Krisztus születésének ünnepe
- Akik tudják, hogy a kereszténységben a szeretetnél előbrevalóbb az igazság és az igazság szeretete?
- Akik tudják, hogy Jézust felesleges egy fajhoz kötni, és akik tudják, hogy bizonyos körök/fajok minek nevezik őt?
- Akik tudják, hogy kererszténynek lenni nem annyi mint rabszolgának, balf.sznak, megalkuvónak, gyávának lenni?
NEM A MOCSKOLÓDÓ, TRÁGÁR, ELLENTÉTES ÉRZELMŰ VÁLASZOK ÉRDEKELNEK!
CSAK AZOK ÍRJANAK, AKIK MÉG IGAZ KERESZTÉNYEK!
KÖSZÖNÖM!
2009. dec. 24. 22:49
1/5 anonim válasza:
akkor ezek szerint én is igaz keresztény vagyok
2/5 anonim válasza:
Én igaz keresztény vagyok ezek szerint
3/5 anonim válasza:
Hívő vagyok és nem fanatikus. Számomra a szeretet fontosabb mindennél. Ki dönti el, hogy ki az igaz keresztény?
4/5 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy ez Jézus születésének ünnepe? (persze tudom, a Bibliából...) Csak azért, mert amikor a kereszténységet a mai formájában megalkották, átvettek régi pogány isteneket, és Jézus születésnapját is ókori istenektől kölcsönözték...
5/5 anonim válasza:
Én nem vagyok igaz keresztény, akkor véleményem sem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!