Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 15évesek. Mit csináltok...

15évesek. Mit csináltok szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Jópár osztálytársam bulizni megy, lerészegednek stb.Én viszont még soh nem voltam iylen szórakozóhelyen,a szüleim nem is engednének, megs em merem kérdezni tőlük.És igazából annyira nem is vonz a dolog.De nem tudom, hogy mit csináljak 31-én.Szóval azért legyen egy jó napom:)Mégiscsak Szilveszter:D

Kiváncsi lennék, hogy a válaszadók többsége, a többi 15 éves mit csinál, nagyrészük bulizik, vagy otthon dekkol majd, mint én.

egy 15 éves lány

2009. dec. 24. 20:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

hm,azt hiszem ólmot öntök,kávézaccból meg kártyából jósolok,és virslit fogok enni dögivel,aztán keresek valami nézhető filmet vagy olvasok vagy rajzolok.

pedig beígérte a barátnőm hogy lesz valami babazsúrja,dehát ez egy ilyen világ...

15/L

2009. dec. 27. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tom , tavaly is csak úgy jött magától . Állítlában ismerőseimnél szoktunk házi bulizni (én vok az egyetlen tini ugyan de hiába felnőttek , még mindig olyanok mint egy kamasz XD)
2009. dec. 28. 11:43
 13/13 anonim válasza:
Én őszinte leszek, ittunk egy kicsit :D de lényeg h csak hangulatig! És vidáman nagyon jól lehet haveroknál Twisterezni,filmezni,beszélgetni :D csak sajnos pár ember eljátsza h hú de részeg...
2010. jún. 25. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!