Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 15évesek. Mit csináltok...

15évesek. Mit csináltok szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Jópár osztálytársam bulizni megy, lerészegednek stb.Én viszont még soh nem voltam iylen szórakozóhelyen,a szüleim nem is engednének, megs em merem kérdezni tőlük.És igazából annyira nem is vonz a dolog.De nem tudom, hogy mit csináljak 31-én.Szóval azért legyen egy jó napom:)Mégiscsak Szilveszter:D

Kiváncsi lennék, hogy a válaszadók többsége, a többi 15 éves mit csinál, nagyrészük bulizik, vagy otthon dekkol majd, mint én.

egy 15 éves lány

2009. dec. 24. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én alszom mintha csak bármelyik másik nap lenne :D mivel én másik ujévet ünnepelek
2009. dec. 24. 20:48
 2/13 anonim válasza:

szintén otthon dekkolok. :D

(de nem is akarok sehova menni.)

osztálytársaimmal ( azokkal akik szintén otthon dekkolnak) msn-ezek.

2009. dec. 24. 21:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

otthon leszek

nem vagyok az a bulizós, lerészegedős fajta

15/L

2009. dec. 24. 22:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül:)
2009. dec. 24. 22:50
 5/13 anonim ***** válasza:

otthon sajnos. de lehet, hogy az utcán a sok marha között a bátyámmal:D

mikor leszel 16? akkor már talán elmehetsz szórakozóhelyekre.

15L

2009. dec. 24. 23:08
 6/13 A kérdező kommentje:

9 hónap múlva:Dúgyhogy addig van idő.

de igazából nem is arra vágyom, csak tudom, hogy megint az elsz, hogy itthon vagyok,a TV-ben vmi hülye kabaré(amitől midnig elmegy az életkedvem, nemtudom, hogy miért) és semmi jó film, karácsonykor tök jó, mert alig tudok dönteni, hogy mit nézzek, mert sokszor annyi jó film van,de szilveszter kész katasztrófa, enmtudom, hogy mit csináljak majd.Barátnőmmel lenne a legobb, de sajnos áthívni enmtudom, emrt kicsi a ház és nincs saját szobám, ahol nyugodtan hülyülhetünk.

2009. dec. 24. 23:14
 7/13 anonim válasza:
100%

Én is itthon leszek.

ÉS nem is akarok sehova menni,mer én se vok az a fajta.

2009. dec. 24. 23:40
 8/13 anonim ***** válasza:
én amikor meglátom a Sas kabarét legszivesebben beleverném a falba a fejem :D ugyhogy inkább alszom :D mondjuk adhatnák helyette a barátok köztet 5 adást egyszerre XD
2009. dec. 24. 23:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Alkoholmentes bulizas a haverom hazanal. :DD komoly

Miert nem mentek le az utcara setalni a barataiddal? Regen en azt csinaltam, ha nem akartam semmi felhajtast. :D

2009. dec. 25. 22:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Én tervezem, hogy pár kinézett bulitársamat hű de meghúzom. ..
2009. dec. 27. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!