Miért baj az, ha valaki nem a külső vagy bőrszín alapján ítél?
Nem fáj. Tévedsz, hogy mindenki így ítél, aki utálja a busmanokat.
Találkoztam már arabokkal, fekete orvossal, sosem volt gondom. De a cigányok, más lapra tartozik. Ez élettapasztalat, már nem tudok máshogy rájuk nézni, nem is akarok.
21:34 vagyok.
Én nem látom okát, hogy baj lenne, nem is írtam ilyet, de neked is el kell fogadnod, hogy van aki nem olyan mint te.
Nem tudom életedben mennyi problémád volt vagy mit láttál a cigányoktól, de én amit látok, tapasztalok, nem mást, mint az utálatot vált ki.
ma 21:36
Kislány, milyen származású vagy? Magadból indulsz ki?
Ami a cigányokat illeti, ismerek párat abból a fajtából, amit az emberek többsége mindegyikükre ráhúz (lop, élősködik, provokál másokat, verekszik stb.), és ismerek rendes, dolgos cigányt is, akiket viszont szintén elítélnek a származásuk alapján, annak ellenére, hogy soha senkit nem bántottak. De nem csak a cigányokat, hanem általában mindenkit külső alapján ítélnek meg, olyasmi miatt, amiről nem tehet! A kövér, vagy nem túl szép embereket a többiek lenézik, nem állnak vele szóba, csak úgy ránézésre, mert "nem tetszik a képe".
"neked is el kell fogadnod, hogy van aki nem olyan mint te"
Hát én soha senkit nem pontozok le azért, mert más a véleménye, mint nekem, ez a legnagyobb gyökérség a világon, hiszen nincs olyan dolog, amiben mindenki egyetért. Csak épp nem értem, miért az az általános, hogy meg sem próbáljuk megismerni a másikat, csak ránézünk, és az alapján döntjük el, milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!