Hogyan kell a romák mellet elmenni hogy ne szóljonak?
Egy borsodi faluban lakom 17/L (másik városi iskolába járok). Egésznap nem lehetk a szobában néha ki szeretnék menni a faluba sétálni vagy valamit csinálni. De olyankor hogyan menjek el melletük? akárhogy próbálok nem tudok.
Ha köszönnek és visszaköszön az nekik sértő és elkezdenek keménykedni.
Ha nem figyelek rájuk akkor követni kezdenek és szidnak.
Ha bólintok vagy halkan köszönök. Az a bajuk hogy miért félek tőlük. és vagy 10 en követnek.
Egyszerűen nem tudok hogyan elmenni sétálni .
egyszer próbáltam kerékpárral, De abból rendőrségi ugy lett. Egy kb 10 éves gyerek a kerék közé akart nyomni egy botot de az fejbevágta és följelentettek.
"Egy kb 10 éves gyerek a kerék közé akart nyomni egy botot de az fejbevágta és följelentettek."
Mi lett a vége?
A rendőrségi dologból nem lett semmi mert valahány napnál hamarabb gyógyuló volt a seb.
januárban kellet ideköltöznünk(nagyszülők háza) de ahogy vége az iskolának szerencsére megyünk is el. Addig meg kell valahogy huzni magam.
nálunk is ez van, csak városban
a lépcsőházban tivornyáznak, most hogy jön a jó idő, a ház előtt is, és nem lehet mellettük úgy elmenni, hogy ne akarjanak valamit eladni, rám sózni, vagy valamivel lehúzni, van, hogy be is csöngetnek.
de olyan is, hogy megyek haza, és egyszerűen köpnek utánam a földre.
de azt sem értem hogy miért nem tudnak normálisan beszélni a mikor náluk az mikó, a már az má, meg az a hanglejtés is
én próbálom kifogni azokat a pillanatokat amikor pont bemennek, elmennek és nincsenek a lépcsőházban és akkor osonok ki a házból.
hazafelé meg úgy köszönök nekik, mint aki nagyon el van gondolkodva, vagy nagyon keres vmit a táskájában, vagy nagyon sms-ezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!