Ha tehetnéd, mit változtatnál meg a világon? Milyen világban élnél szivesen?
"Utolsó te nem vagy normális. Semmiben sem különbözöl azoktól, akiket "betiltanál"."
Kifejtenéd miért?
Én egyrészt keveset tudok a társadalomról ahhoz, hogy átfogó célokat alkothassak és hogy azok tényleg működjenek is, ha megvalósulnak.Ezzel szerintem nem vagyok egyedül, sőt.
Másrészt annyi mindet csinálunk rosszul, hogy a kijavítandó hibákat holnapig tudnám sorolni.De ez ugye csak a kérdés egyik fele, merthogy olyan államot kellene megvalósítani elméletben, ahol minden hiba ki van javítva, vagy a hibák száma és minősége a többihez képest minimális.Erre pedig még soha senki nem volt képes, mert nincs ideális államforma, a profitorientált világunkban a környezeti károk nem jelentenek semmit, s a többi.Egyszóval az egész társadalom alapjaiban rosszul működik, és ha változtatásokban gondolkodunk, akkor legelőször az emberek hozzáállásában kell keresni a hibát, ezen viszont semmilyen törvény nem tud változtatni, csak az ember maga és csak a saját személyére korlátozva.
Így tehát addig nem halad előre világjobbító mozgalom, amíg az emberek hozzáállása nem változik.
A válaszom tehát, hogy mindenekelőtt ezen változtatnék, mert minden másnak, ami rossz, ez képezi az alapját.A többin ráérünk akkor gondolkodni, amikor ezen túllendülünk.
Az emberek tudatossági szintjét kellene megemelni,megnövelni.
www.kvantumklub.hu
#8-as: hülye vagy!
Egyáltalán nem vagyunk sokan a Földön, csak az sulykolják belénk. Olvass PPP blogot azt rá jössz.
A Föld túlnépesedése valóban nem lenne probléma, ha megfelelően épülne fel a társadalom és sokkal környezettudatosabban élnénk az életünket.
Ideális állapotban a túlnépesedés veszélye még távolról sem fenyegetne, de ilyen életvitellel, mint amilyen a mai emberek nagy részének van, sajnos nagy gond, mert így a Föld nem tud minket eltartani sokáig.
Ha változtatunk, akkor viszont bőven van még hova népesedni gondok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!