Mit változtatnál meg az országban, illetve a világban?
egyenlőség
ne legyen olyan nagy szakadék a gazdag és szegény emberek között
Az embereket:) Illetve nem megváltoztatnám őket, hogy máshogy nézzenek ki, hanem megváltoztatnám bennük az elveket, a gondolkodásukat, vagy nem is tudom, hogy mondjam...
Sokkal többet kellene törődni a tudományokkal szerintem, elvégre ennek köszönhetünk szinte mindent. Jó lenne ha nem a pénz körül forogna a világ, amikor a környezetünket pusztítjuk, szinte mindenkit érdekel valamennyire a csillagászat(de ehelyett háborúra megy el a legtöbb pénz), meg egy csomó olyan dolog van, ahonnan kilőnénk a pénzt jobban élnénk, de nem fogom ezt rendesen kifejteni itt, még egy példát írok, cipő és cipő között nincs nagy különbség előállítási költségben, vagy felhasznált anyagokat tekintve, még is van 2000-től 100000+-ig. Lehet hogy jobban néz ki, meg egy kicsivel időtállóbb, strapabíróbb a 100ezer ft-os cipő, na de ez már túlzás...
Pár embert egyszerűen falhoz kéne állítani. Jó sokat. És kéne egy nagyon nagy fal is.
Az ember egyik nagy problémája az, hogy ha ketten van, máris nézetkülönbség alakul ki. A korai, törzsi társadalmak ezért voltak kissé előnyösebbek, mint a mostani, mondhatni világméretű.
A második dolog a pénz. Egyszerűen hülyét és földönfutót csinál mindenkiből.
A harmadik dolog az, hogy az emberi jellem szinte kivétel nélkül hajlamos arra, hogy ha nincs semmi gondja, csináljon magának; szerintem ezért véges az ember életkora, mert nem tud problémamentesen élni. Ki kellene vágni szépen a probléma-gént mindenkinek a DNS-éből, és minden szupi lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!