Hány ismerősöd van msnen? És ebből mennyi olyan, akikkel rendszeresen beszélgetsz is?
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 13:28
11/22 anonim válasza:
640 ebből heti szinten beszélek 60-al,napi szinten 10-15-el:-)
12/22 anonim válasza:
100 körül van, 4-5 emberrel naponta beszélek, 60al legalább hetente, a többivel meg vagy nem szívesen beszélek, vagy rokon és csak azért van fent:D
13/22 anonim válasza:
35 ismerősöm van fennt- amiből 15-el beszélgetek úgy hetente, van akivel naponta. A többiekkel nem nagyon, mert nem nagyon írnak rám:S
14/22 anonim válasza:
pár éve nekem is 120 körül volt...de cserélődtek, most kb 60, de kb felét tiltom...azt sem tudom, mért vannak fent sokan, meg kik..van akit ha már fent van évek óta, nem törlöm, pedig nem is láttam még és már alig beszélünk...
van akiket csak időszakonként tiltok...néha feloldom..
naponta 2 vel beszélek, hetente kb max 10...
nincs hangulatom az emberekhez most
15/22 anonim válasza:
22, fele tiltva általában, 2 személy van akivel szinte minden nap beszélek, meg még 2 akivel ritkábban, a többivel szinte soha, csak ha házi kell nekik vagy nekem :D
16/22 anonim válasza:
16 van, ebből egyel beszélek minden nap, egyel mindig, amikor feljön de nem jön fel minden nap, kettővel minimum heti egyszer, a többivel alkalmanként, vagy soha.
17/22 anonim válasza:
49 összesen és ebből kb 10-ez beszélek rendszeresen
18/22 anonim válasza:
20, ebből van 5, akikkel rendszeresen beszélek, azok közül kettő, akivel szinte minden nap. De néha a többiekkel is szoktam.
19/22 anonim válasza:
Hát régebben 150 volt, aztán folyamatosan töröltem, maradt kb 20-30, de velük szoktam beszélni.
20/22 anonim válasza:
12 van, ebből 1 le van tiltva. általába mindenkivel beszélgetek, de van olyan akivel csak heti 1x, valakivel naponta többször. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!