A punkok miként vélekednek az életről? Miben mások mint "mi"?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés főként őket célozza meg, így szeretném, ha ők válaszolnának. Illetve az értelmesebbik fele, aki kapható a beszélgetésre. szeretném őket megismerni.
Ha szerintetek rossz kategória, tetessétek át.
2014. ápr. 18. 14:03
11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is van az a pont, amikor már szintet kell lépni. Remek dolog polgárpukkasztóan viselkedni és öltözni, de én azon a véleményen vagyok, hogy tudni kell "öltönyben pózóló farkasnak" lenni a birkák között. Azaz belülről bomlasztani a dolgokat, ha az ember lázad. Szépen csöndben, számító módon.
2014. ápr. 18. 19:57
12/17 anonim válasza:
van, akinek nincs gyomra hozzá.
13/17 anonim válasza:
Így van, legalább őszinte a tetteiben, és felvállalja, hogy lázad. De van aki nem is ezért csinálja, egyszerűen tetszik neki a style. Van akit a haverjai visznek bele, van aki meg csak szimplán idióta.
14/17 anonim válasza:
Egyszer egy punk lány ezt mondta nekem: "A punkok anarchiát akarnak, hogy ők legyenek a hatalmon".
15/17 anonim válasza:
Szia. Úgy gondoljuk, hogy a világ egyre csak romlik, és muszáj lenne változtatni, csak sajnos kevés ember kapható erre. A polgárpukkasztó öltözködés nálunk azt fejezi ki, hogy nem fogunk, és nem is akarunk azonosulni a divattal illetve azokkal a dolgokkal amik nagyban befolyásolják az êletünket. Mi így mutatjuk ki, hogy ellenállunk. Tudom, hogy rengeteg csöves van köztünk, de szép számban megtalálhatók rendes punkok is a körünkben. Üdv: Egy punk lány
16/17 anonim válasza:
"A polgárpukkasztó öltözködés nálunk azt fejezi ki, hogy nem fogunk, és nem is akarunk azonosulni a divattal"
- És ezzel együt divatot teremtetek, amit aztán a többi punk - vagy aki magát annak vallja - követ. Meg kell nézni a punkokat itthon és külföldön: ugyanolyan globalizációs termék a punkság, mint Michael Jackson vagy a McDonald's.
17/17 anonim válasza:
Arról nem mi tehetünk, hogy ma már majdnem minden jó együttes neve pólókról és egyéb dolgokról tekint ránk vissza a híresebb boltok polcairól. A punk maximum külsőre tud eldivatosulni, de az eszme az megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!