Miért lett szokás problémákkal dícsekedni?
Úgyértem van több osztyálytásam is aki kifejezetten kérkedik azzal, hogy neki pszichológushoz kell járnia. Baráti körben is volt olyan lány aki mindig ha kicsit is olyan téma volt egyből elkezdte, hogy jajj neki pánikbetegsége van. Egy másik ismerősöm pedig mindig azzal kérkedi, hogy meddig tartották őt korházban ilyen-olyan bajokkal.
Szóval nemtudom valahogy ilyen szégyelnivaló, vagyis jó nem szégyelni de azért nem pozitív dolgokkal miért menőznek ismerőseim.
Ja még szegénységgel szoktak, mindig hallgatom hogy jajj ennyire meg annyira nincs pénzük.(jó az igaz, hogy aztán büfébe ők vásárolnak legtöbben :D)

Feltűnési viszketegség.
Egyesek olyan szerencsétlenségek, hogy más szégyenébe elsüllyedne, ha olyat tenne, ő meg dicsekszik vele, csak hogy ő legyen a beszédtéma. A szegénységgel úgyszintén. Sajnáltatja magát... De ő még csak nem is lány. Egy idióta fiú osztálytársam. Neki lett valamije, ő dicsekszik vele fűnek fának, nekem 3 éve van, 3, mégse verem a nyálam. Feltűnési viszketegség, semmi más. Szard le az ilyeneket. Az élettől úgyis akkora pofont fognak kapni, hogy öröm lesz nézni! De még hallani is, amikor már összejön annyi, hogy legyen egy kis szégyenérzetük, és majd terjednek a hírek.

az én köreimben meg mindenki pont azzal vág fel, hogy neki milyen jó, meg ő milyen ügyes, és milyen szánalmasak mások
ha valaki panaszkodik, szánalmasan hallgatják csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!