A zoknikat ti is ökönyi méretűre, összegöngyölgetve teszitek el a szekrénybe?
Figyelt kérdés
Az összeillő párt egymásrarakva feltekeritek, és az egyik szárát az egészre visszahajtva "gubicsként" teszitek el, vagy csak beszórjátok egy fiókba ahogy van?2013. dec. 23. 21:35
1/11 anonim válasza:
Nem. Szépen egymás tetején vannak.
2/11 anonim válasza:
Én is úgy tanultam, hogy összegöngyölöm az összeillő párokat, úgy, ahogy leírtad. Még szót is találtunk ki rá családon belül. Zoknicsumákolásnak hívjuk. :)
De a párom páronként félbe hajtogatva teszi el.
3/11 anonim válasza:
Igen :D De rosszabb napjaimban csak bevágom, ahogy van.
4/11 Kerze válasza:
Azt hittem, hogy csak én szoktam így:D de most már tudom hogy más is
5/11 anonim válasza:
Honnan lehet tudni, hogy melyik a jobb-, és melyik a ballábbas ? :P
6/11 anonim válasza:
Nálam onnan, hogy a nagylábujj felőli oldala jobban ki van nyúlva. :)
7/11 anonim válasza:
Igen, bár mostanság egyenesen a szárítóról szoktam öltözni reggel, nem járják meg a fiókot a zoknik. :)
8/11 anonim válasza:
Én mindig ugyanott veszem a zoknit, és mindig ugyanolyat, sima fehér pamutzoknit, így van vagy húsz darab egyforma zoknim, csak berakom őket a fiókba, és ha kell, kiveszek kettőt. Mindegy, hogy melyik lábra való. Mikor leveszem, akkor persze láb formája van a zokninak, de mosás után visszanyeri zokni formáját :)
9/11 anonim válasza:
#6: Hamis, mert páromnak olyan lába van, hogy a nagylábujja kisebb, mint a mellette lévő, így nála értelmét veszti a jobb-bal lábas zokni. :D
10/11 anonim válasza:
Igen,összegubicsolom őket mert egyszerűbb hajnali 5-6 órakor csak kikapni egy ilyen gombócot mint túrni egy szingli zokni párja után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!