Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi az emberi faj keletkezéséne...

Mi az emberi faj keletkezésének körülménye? Vélemény? Nekem van egy-->

Figyelt kérdés
Nekem van egy olyan hogy: Van egy felsőbbrendű, fejlettebb faj, amely kisérletképp egy élőlényt akart helyezni egy bolygóra. Megtalálták a földet, de ez nem volt lakatlan. Itt éltek az őshüllők és ezért biológiai életformát károsító fegyverrel kipusztította őket vagy már kipusztultak az őshüllők mind1. A lényeg,hogy elhelyeztek egy fajt az embert valamilyen ősi formában. És szerintem ez a hiányzó láncszem. És ez a faj 2 millió év alatt a mostani emberré fejlődött. Hiszen az őshüllők 170 millió évig itt éltek még sem voltak képesek eljutni erre az értelmi és technikai szintre. Ebből alakult ki az egész feltételezés. Azért írtam a vallás kategóriához, mert ezek a lények lehetnek a teremtőink.
2009. dec. 18. 23:35
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Szerintem nem szabadna abban a végtelenül szűk látókörben keresni a válaszokat erre a kérdésre. Az is elképzelhető, hogy az anyag legkisebb részei ott nem is ilyenek. Talán nincs periódusos rendszerük...vagy egyáltalán nem ilyenek a dimenzióik, az alapvető életfeltételeik.

Abból kiindulva, hogy nap mint nap a kozmosz felfoghatatlan és egyre növekvő méreteiről hallunk, szinte elképzelhetetlen, hogy akár csak egy kicsit is hasonló élet (amit talán nem is lehetne "életnek", csupán nem halott anyagnak nevezni) létezhet körülöttünk.

Üdv

2010. aug. 4. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!