Szolnokon melyik városrészben érdemes családi házat vásárolni?
Én a Vosztokon, az Áchimon nézelődnék. Közel van a városközpont, a közbiztonság sem lehet túl rossz, hisz ott van a rendőrség. Az ovi és suli terén nem tudok nyilatkozni.
Mert ugye ott van szanda, de az közlekedés szempontjából szerintem totál bukott, nálam annyira, hogy a további szempontokat nem is mérlegelném.
Talán még a kertváros az, ami esetleg jónak tűnik, de ott is az ovi, suli, és még a közlekedés is...az inkább olyan kis falu hangulatú.
Más kertesházas részen pedig én szerintem nem laknék. A többi nálam a közbiztonságnál megbukik. Alcsi, Abonyi út, Kőrösi út, kórház környéke, A Széchenyi mögötti rész...
3., a Rózsalapos melyik részen van? Született szolnoki vagyok, de erről nem is hallottam még:)
( ne érts félre, nem kritika, hogy ilyen nincs is, hanem valóban érdekel, hogy hol van )
Kérdező, bocs az offért.
Ja, így már tudom hol van.
Amúgy erre nem gondoltam volna, de tetszik nagyon:)
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!