Melyik korban élnétek a legszívesebben? Miért?
Figyelt kérdés
Középkor? Ókor? De persze nem muszáj ilyen messzire menni. Kilencvenes évek?
Én lány vagyok szóval számomra evidens, hogy nem mennék sokat vissza :D 80-90-es évek a jók.
2014. márc. 30. 16:19
12/20 anonim válasza:
1910-es '30-as évek a háborúktól függetlenül. Nagyon bejön az a szabadszellem, az a zenei stílus, öltözet, ahogy az emberek eltudták engedni magukat! :)
13/20 anonim válasza:
Az ókori Egyiptom érdekelne, persze ott erősen függött milyen társadalmi osztályban van az ember. Ezen kívül még az USA-ba mennék az 1950-60-as évekbe, vagy Nyugat-Európába a 70-80-as időkbe.
15/20 anonim válasza:
Hát ha muszáj lenne, akkor én is 50 60-as évek USA, vagy benézni a jövőbe (nem a sajátomba):) 16 éves fiú voltam:D
16/20 anonim válasza:
1900-1913 Európa
Nagyon fejlett kultúra szép épületek. Csak aztán jött a háború :(
17/20 anonim válasza:
A Kolumbusz előtti Amerikába!!!:)
18/20 anonim válasza:
17-es ott élve megfőznének az indiánok:D
19/20 anonim válasza:
Szeretem az indiánokat, nekem egy próbát megér:D
20/20 anonim válasza:
Én a bronzkorban, mivel a bronznak 850 Ft kilója :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!