Na most mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
A barátnőmnek vettem hajvasalót karácsonyi ajándékként mivel nincs neki és nem adott semmi ötletet hogy mit vegyek neki.Mivel messze lakunk egymástól ezért holnap talizok vele és adom át az ajándékot amit vettem neki.Most beszéltünk msn-en és mondta hogy hajvasalót kért anyujától karácsonyra.Mivel mindjárt karácsony sztem megvette anyuja neki .Most mit tegyek odaadjam neki vagy ne ? Vagy mit tehetek??
Minden válaszolónak előre is köszönöm !!
2009. dec. 17. 18:48
1/4 anonim válasza:
Add oda, az anyukájától úgyis később kapja meg:D
2/4 A kérdező kommentje:
kösz
2009. dec. 17. 19:49
3/4 anonim válasza:
Milyet vettél neki? (már ha szabad tudnom :D) És örült neki? :)
4/4 A kérdező kommentje:
jah tök egyszerűt sztem fajin és nagyon jól kivasalja ahat tartósra am selecline és igen örült neki kiderült hogy anyuja másnap akarta megvenni az ajándékot (20.án adtam neki oda mert messze lakik és ritkán talizunk)
2009. dec. 29. 22:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!