Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan jöttél rá, kiskorodban...

Hogyan jöttél rá, kiskorodban hogy nincsen Mikulás? : )

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 14:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Ha jól tudom Miklós szerzetes volt régen aki házról -házra járt a jókívánságaival meg kis ajándékokkal h szeretetet vigyen az embereknek.

Innen indult az egész.

Az h ma ez elanyagiasodott az már más téma.

Jól tudom??

2009. dec. 17. 14:30
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó. a Mikulást elhittem, de a Jézuska nagyon gyanús volt.Talán azért, mert mikulásokat láttam az oviban, Jézuskát meg sehol.

Ennk ellenére nem ért traumaként, hogy fokozatosan rájöttem az igazságra.

2009. dec. 17. 14:32
 13/25 anonim ***** válasza:
85%
Kezdettől fogva tudtam, hogy anya és apa a Mikulás!
2009. dec. 17. 14:34
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

Sztem nem az a lényeg h mikulás v húsvéti nyuszi hanem a szeretet ami mögötte van .A szándék.

A felnőttek is meglepik egymást ajándékokkal mikulás ide v oda.

A lényeget kell meglátni és érezni. :-)

2009. dec. 17. 14:34
 15/25 A kérdező kommentje:

ma 14:30

Jól gondolod sajnos ma már a Karácsony és a Mikulás a nagyobb cégeknek kereskedőknek csak a haszon és a jövedelem a fontos. Igyekszik ebből már mindenki hasznot húzni.

2009. dec. 17. 14:38
 16/25 A kérdező kommentje:

ma 14:32

Amúgy ez meg a másik, hogy Jézuskát meg sehol nem lehet látni.. :)

2009. dec. 17. 14:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta hülyeség a jézuska hozta szöveg. Aki ismeri a bibliát az tudja, hogy Jézus születése napján meglátogatta a 3 király aki ajándékokat hozott neki. Innen ered az ajándékozás ötlete.
2009. dec. 17. 14:44
 18/25 anonim ***** válasza:
96%

Mi a mai napig szakadunk a nevetéstől, amikor előkerül ez a téma, mert mi 3-an vagyunk testvérek és úgy tudtuk meg, hogy a Mikulás nem létezik, hogy anyu jött be éjjel (picik voltunk), erre még nem is keltünk fel, de amikor bevágta a lábát, és jött az "auu bas***za meg", na hát akkor már igen :D És a mai napig akinek meséljük, mindenki röhög, és egy eszméletlen nagy élménynek könyveltük el, nem traumának. A Jézuskában sosem hittem azt hiszem, mert már kicsinek relatívan gondolkodtam :)

Boldog Ünnepet Mindenkinek!

2009. dec. 17. 14:57
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
A Mikulás nem egy személy hanem egy érzés egy lelkület amit egyszer Szent Miklós elkezdett és mindenki aki az ő gondolatát tovább viszi és december 6-án ajándékoz az Mikulás lesz egy napra. És a mai világ ezt szeretné elfelejtetni az emberekkel de nem szabad hagyni mert a Mikulás nem egy szezon amikor megnő az áruházak forgalma és nem az a Mikulás aki piros-fehér ruhát vesz, szakálla van és kövér hanem minden jóérzésű ember aki ezen a napon megajándékozza embertársait!
2009. dec. 17. 17:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rossz volt rájönni. Annak idején apáék rendeltek nekünk Mikulást, és a barom közvetítő cég egy nőt küldött!!! Gondolom elfogytak a férfiak. Akárhogy is mélyítette a hangját kb. 3 perc után rájöttünk tesómmal, hogy nő. Amikor elment rákérdeztem anyuéknál, hogy miért volt nő a Mikulás. Na valahogy akkor nyögték ki, hogy az igazi Mikulásnak annyi dolga van, hogy néha embereket küld maga helyett. Én így jöttem rá.
2009. dec. 18. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!