Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan jöttél rá, kiskorodban...

Hogyan jöttél rá, kiskorodban hogy nincsen Mikulás? : )

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 14:15
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
De van! Mindig rak nekem ajándékot! Esetleg te olyan rossz voltál, hogy hozzád nem jön.
2009. dec. 17. 14:21
 2/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem kell minden kérdést feltenni!!
2009. dec. 17. 14:22
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. Nekem természetes volt, hogy anyuék vették. Apám semi hokuszpókuszt nem engedett a nevelésnél. Realitán közölt minden, hogy fantázia szülemény.
2009. dec. 17. 14:23
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Én nem emlékszem, hogy valaha is elhittem volna. Talán mert anyám túl racionálisan nevelt, és nem akarta velem elhitetni, hogy van :)
 5/25 anonim válasza:
90%
Második osztályos voltam és este átjött a szomszéd és az egyik rokon beöltözve.Ők akkor olyan 20 évesek lehettek.Megvolt a nagy szereplés én féltem mint állat, mert hittem benne, megígértem mindent, aztán már annyira melegük volt és szomjasak is voltak, hogy levetközött a mikulás is és a krampusz is lehúzta az álarcot.Én ekkor felismertem őket és nagyon megdöbbentem, hogy ez valójában így működik.Azóta tudom, hogy ez csak kamu.
 6/25 anonim válasza:
100%

Nagyon buta és naiv kislány lehettem, ugyanis nemhogy nem jöttem rá, de amikor a szüleim megpróbálták szépen elmesélni, hogy mi is valójában a helyzet, egyszerűen nem akartam elhinni. Mindennek elhordtam őket, hogy miért hazudnak nekem ilyet, hogy a Mikulás nem létezik, és érvelni kezdtem, hogy dehát láttam a lábnyomokat (amik természetesen apu munkáját dicsérték...), az oviban névsora volt a csoportba járó gyerekek neveivel (ami az óvónénik munkáját dicsérte...), és így tovább.

Vicces, de azért hozzátenném, hogy a szüleim a lehető legszarabb megoldást választották, amit a mai napig nem értek: belekerült a csomagom a kitisztított csizmácskába, megcsodáltam a Mikulás lábnyomait a hóban, teljes varázs... És pár óra múlva leültettek, hogy közöljék velem az igazságot. Ennél hülyébben szülő talán nem is cselekedhet a Mikulás-mese ügyében.

2009. dec. 17. 14:24
 7/25 anonim ***** válasza:
97%
Márpedig a Mikulás létezik!
2009. dec. 17. 14:25
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Ne má téleg nincs ???? :-)
2009. dec. 17. 14:26
 9/25 A kérdező kommentje:

Nálunk úgy volt, hogy egy szobába aludtam tesómmal :) voltam kb 6-7 éves éjszaka meg rajtakaptam, hogy anyukám bejön és az ablakban lévő csizmákba tömködi az ajándékot. :D Kiszaladtam és közöltem vele hogy nincs is mikulás:D

Csak annyit mondott, hogy ne mondjam el hugomnak.

A karácsonyi Jézuskás már más eset volt ott onnan jöttem rá hogy anyám azt mondta, hogy a Jézuska a kispiacon vette az ajándékot :D

2009. dec. 17. 14:26
 10/25 anonim válasza:
100%
A Jézuska egész más tészta, nálunk azt nem próbálták soha úgy igazán beadni. Ez mégsincs annyira kézzel fogható, mint a Mikulás. :)
2009. dec. 17. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!