Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A munkaügyi központba az...

A munkaügyi központba az ismerősöm "által" is mehetek?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudom megoldani egykönnyen hogy bemenjek a munkaügyibe,pedig csak pár napom van rá.

Ha az egyik ismerősöm a nevemben megy el,az nem lenne vészes?

Megadnám neki az adataimat és bemondaná ott.

Vélemény?

2014. márc. 26. 01:31
 1/6 anonim ***** válasza:

És a személyivel mit csinálsz amit oda kell majd adnod?

A vélemény az, hogyha az ismerősöd megy be helyetted, akkor az ügyintézők ezt sértésnek, és szabályellenesnek fogják tartani, és azonnal törölnek a rendszerből.

Ha nem tudsz bemenni a megbeszélt időpontra, inkább hívd fel őket, és kérj egy másik időpontot.

2014. márc. 26. 01:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Múltkor csak a TB számot kérték el.

Elmulasztottam a megjelenést és van 2 napom hogy bemenjek.

Pesten van a kirendeltség és meg vidéken vagyok elég távol,és nehezen tudnám megoldani.Főleg ezért az 5 perces dologért :S

Ha későbbre kérek időpontot lehet nem vennék jó néven.

2014. márc. 26. 01:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kötelező jelentkezés ami 3 havonta van akkor oda neked kell menned, ha más megy helyetted akkor elküldik, téged pedig törölnek a rendszerből.
2014. márc. 26. 05:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mehet, ott személyesen kell megjelenned, többször is menned kell majd, hívd fel őket, hogy jelenleg vidéken vagy és kérj új időpontot.
2014. márc. 26. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:
írjatok meghatalmazást, és másold le a szükséges okmányaidat, amit majd magával visz a meghatalmazott
2014. márc. 26. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Megoldom valahogy,tényleg nem éri meg csalni ;)

2014. márc. 26. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!