Miért tesznek ki magukról ilyen képeket az emberek?
Nem mondom, hogy jó, sem azt hogy rossz, csak kíváncsi lennék, hogy ha vki kitesz magáról egy képet egy közösségi oldalra, akkor az milyen szinten magamutogatás? Mert úgy gondolom, hogy aki kirak magáról pl egy buliba készülős vagy egy szép ruhában, sminkben készült képet, annak az az üzenete, hogy tessék, nézzetek, szép vagyok. Én nem ítélkezem egyáltalán, csak nem értem, hogy honnan van ennyi önbizalmuk, még ha tényleg jól is néznek ki, hogy ilyen direkt módon mutassák magukat. Mert nem tudom elképzelni, hogy ez másra menne ki, mint arra, hogy mások megcsodálják, vagy legalábbis jó nőnek/pasinak tartsák őket. És akkor jönnek a lájkok tömegével, meg a kommentek, hogy szép vagy, csinos vagy, aztán meg a sok köszi. Nekem is kellene 1 kis önbizalom. Én is teszek ki magamról képet, de nem arcképet, nem is hatásvadász képet.
És mondom, nem vitákat akarok indítani, csak kíváncsi vagyok, hogy látják ezt mások.
Hát szerintem részben igazad is van, de sokan nem pont magamutogatás miatt teszik fel. Pl megoszt az ismerőseivel egy életeseményről képet stb
Énis teszek fel arcképeket, de nem a "tetszenivágyás" miatt.. csak úgy néha jó feltenni, megosztani, hogy ezt meg azt csináltam valakivel és jó délután volt, mellé posztolni a képet. Én/mi vagyunk az egyik véglet (vagy inkáb arany középút, mert ott az a réteg is aki egyáltalán sose tesz ki semmit)
És ugye az általad hangsúlyozott kategória. Én sem ítélem el őket, sőt nagyon nem is zavar, inkább csak az aki fb-n "verebezik" stb, de élőbe egy épkézláb mondatot nemtud megfogalmazni. Szóval összességében az a véleményem had csinálják, inkább posztoljon valaki szép, sminkes képet, minthogy az utcán fetrengjen berúgva, meg beszívva.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!