Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek miért csinálják...

Az emberek miért csinálják azt, h feltöltenek egy képet FB-ra magukról és bejelölnek rajta 30 ismerőst?

Figyelt kérdés
engem is jelöltek be ilyenen, fogalmam sincs miért, amikor a csaj egyedül díszeleg a képen. Ennek mi értelme? Csak érdekelne a magyarázat
2012. júl. 6. 12:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Én ezen már gondolkoztam egy órát, de nem sikerült rájönnöm a logikájára vagy a miértjére.
2012. júl. 6. 12:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért, hogy kommentekben megköszönjék neki a nagy semmit, és írjanak sok szivecskét. Elvileg a barátaikat jelölik meg ilyenkor, gyakorlatilag képtelenség, hogy valakinek 30 BARÁTja legyen.
2012. júl. 6. 12:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
azért, hogy lájkolják és írják, hogy milyen szép. amúgy ilyet csak a kretének csinálnak :D
2012. júl. 6. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha megjelölnek egy képen, azt feldobja neked értesítésbe, míg ha feltölt egy képet, az csak a hírfolyamban jelenik meg. Ezért jelöl be, mert így kapsz értesítést, hogy ő milyen hipiszupi új képet töltött fel, majd szétoffolhatjátok a képet a kommentekben, hogy az milyen hipiszupcsiszexibébi, meg ♫☻♥
2012. júl. 6. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy véletlenül se kerülhesd ki, hogy az ő képét bámuld.

(Ajánlott cselekedet: megjelölés törlése)

2012. júl. 6. 12:13
 6/7 anonim válasza:
Azért mert akkor sokkal többen irják hogy nagon szép vagy, stb., stb. + Sokkal többen lájkolják.
2012. júl. 6. 12:14
 7/7 anonim ***** válasza:
ÉS MEGKÖSZÖNIK LOL, ez a legnagyobb fail...
2012. júl. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!