Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eddig nem voltak barátaim, de...

Eddig nem voltak barátaim, de most vannak. (? )

Figyelt kérdés

Az iskolában, még sohasem volt normális haverom, aki kedvelt is volna. Ez azért van, mert más vagyok mint ők, és sokkal félénkebb. Sokat gondolkozok, és ennek hatására jócskán magamba fordulta az elmúlt évek alatt, és így még jobban elkülönültem a külvilágtól. Ezt tetőzte félénkségem, ami miatt mindenki hülyének nézett. De a hónapban olyan haverokra tettem szert, akikre eddig hatalmas menőként, tekintettem, szinte felnéztem rájuk mert ők sem hülyék, sőt épp ellenkezőleg. Szinte ugyanolyan vagyok mint ők, ez tisztán kiderült. Engem sose érdekelt ez a dolog, de még mindig annak a hatása alatt vagyok, hogy 'Ők' köszönnek nekem, 'Ők' hozzám szólnak és kezelnek velem. Folyton rájuk gondolok, és szerintetek ez mennyire bizarr egy tízes skálán? Mert nem vagyok meleg, de akinek elmondtam, szerinte nagyon homo-s.

18/F

2014. márc. 21. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez közel nem barátság, csak ismeretség. A barátaimra rábíznám az életem is, és pár évet meg húzós helyzetet már eltöltöttek velem, ezért bízom meg bennük.
2014. márc. 21. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Barát helyett havert szerettem volna írni, de túlságosan siettem. A két szó között amúgy elég nagy a különbség.
2014. márc. 21. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy örülsz, hogy végre vannak haverjaid. Hasonló helyzet volt velem is, hogy a suliban senkivel se voltam jóban, aztán a sulin kívül találtam haverokat, akikkel nagyon jóban lettem, közülük néhányan aztán már nem csak haverok, hanem barátok lettek, miután megismertem Őket jobban és tapasztaltam, hogy bízhatok bennük, számíthatok rájuk. És egyáltalán nem meleges, hogy bírod a haverjaid és örülsz, hogy jóba vagytok! ;)
2014. márc. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!