Eddig nem voltak barátaim, de most vannak. (? )
Az iskolában, még sohasem volt normális haverom, aki kedvelt is volna. Ez azért van, mert más vagyok mint ők, és sokkal félénkebb. Sokat gondolkozok, és ennek hatására jócskán magamba fordulta az elmúlt évek alatt, és így még jobban elkülönültem a külvilágtól. Ezt tetőzte félénkségem, ami miatt mindenki hülyének nézett. De a hónapban olyan haverokra tettem szert, akikre eddig hatalmas menőként, tekintettem, szinte felnéztem rájuk mert ők sem hülyék, sőt épp ellenkezőleg. Szinte ugyanolyan vagyok mint ők, ez tisztán kiderült. Engem sose érdekelt ez a dolog, de még mindig annak a hatása alatt vagyok, hogy 'Ők' köszönnek nekem, 'Ők' hozzám szólnak és kezelnek velem. Folyton rájuk gondolok, és szerintetek ez mennyire bizarr egy tízes skálán? Mert nem vagyok meleg, de akinek elmondtam, szerinte nagyon homo-s.
18/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!