Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nincs sosem egy fiú a...

Miért nincs sosem egy fiú a láthatáron? 16/L

Figyelt kérdés

Jó, nem nagy tragédia, de alapból hiányzik valami az életemből, és rájöttem, hogy az egy párkapcsolat.

A családom nem kicsit negatív, egy picit önbizalomhiányos is vagyok. Első beszélgetéseknél kissé szűkszavú vagyok és berezelek. Ez nyilván a pesszimista környezet miatt is lehet, de ennek én véget akarok vetni és ha nem is teljesen, de nagyrészben kiakarok törni! Egyik normális barátnőm (ezalatt azt értem, hogy rendesen öltözködik, aranyos, kedves, egész szép is és nem beképzelt) a szakítás után kis időn belül egész normális barátot talál. Ez nekem miért nem megy? :(

Én azért szomorú vagyok emiatt. Aki hasonló helyzetben van vagy lábalt már ki ebből, az segítsen pár jó tanáccsal légyszi! :/

Köszi a rendes válaszokat előre is! :)

2014. márc. 19. 19:36
 1/5 Emberek ***** válasza:
Majd mindennek eljön az ideje. Ne akard siettetni a dolgokat! Nekem a szakítás után lassan 5 hónap után sincs senkim.
2014. márc. 19. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
hah, nekem nem 21 éve nincs senkim ;)
2014. márc. 19. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha rámprivizel, adok egy telszámot, meglátjuk, mennyire gondolod komolyan, hogy ki akarsz törni ;)
2014. márc. 19. 22:05
 4/5 anonim válasza:
Ne parázz már ezen... 1 éve szakítottam bnőmmel azóta csak alkalmi kapcsolataim voltak... jó mondjuk nekem 16 éves koromra már volt pár kapcsolatom de rájöttem, hogy értelmük sem volt, szóval nyugodtan várd ki azt aki megbecsül...
2014. márc. 20. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, de ezek a netes "nem ismerlek, de megakarlak" ajánlatok nem az én világom. Nem ez a lényeg, hiszen itt nem olyan, hagyjuk ezeket.

Nekem egy társra van szükségem, de lenne hozzátok még ezzel kapcsolatban pár kérdésem.

Szerintetek nagyon nagy probléma, hogyha nekem számít egy kicsit az is, hogy a srác helyes legyen?

Egyik barátnőm szerint, nincs olyan tag, aki nekem bejönne. De ez nem igaz, csak ezek a mai színes gatyás, páwagyerekek rohadtul nem hoznak lázba.

Vélemény/tanács??

Köszi előre is:)

2014. márc. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!