Az nagy gond ha 15 évesen nagyon érdekelnek a fűvel kapcsolatos dolgok?
Sziasztok! 23 éves vagyok és kannabiszfüggő.
Szeretném elmondani, hogy IGEN, a fű igenis okoz függőséget, aki azt állítja hogy nem, az valójában azt akarja mondani, hogy a fű elvonása nem jár halálos/életveszélyes tünetekkel. De attól még nagyon sz*r tud lenni! :( És valóban, túl is lehet adagolni, nekem sikerült is. Egyszer nagyon durva pánikrohamot kaptam tőle, egy másik alkalommal pedig rosszul lettem tőle a buszon. Annyi igaz, hogy meghalni biztos nem fogsz tőle, ahhoz másfél kilót kellene elszívnod egy ültő helyedben... :)
Senkit nem biztatok a kipróbálására, de amíg a mértéket tartja az ember, addig semmi baj a füvezéssel.
De NE ENGEDD, hogy az életed központi témája, mozgatórugója legyen!!! Én sajnos így kerültem be a spirálba. :/
Boldogtalan voltam, értelmetlennek és üresnek éreztem az életem. Aztán jött a fű, felfedeztem, hogy egy pár óráig nem gondolok tőle a rossz dolgokra... és BUMM. A heti egyszeri füvezésből néhány hónap alatt reggeltől estig szívás lett. Tény, hogy most már kordában tudom tartani annyira, hogy pl. reggel nem az első dolgom betépni, de ettől még ugyanúgy függő vagyok, és nem, nem vagyok rá büszke. Nem vicces és nem menő, ahogy semmilyen más függőség sem az.
Ha hajlamos vagy a függésre, vagy elégedetlen vagy az életeddel és a fűvel akarsz „kikapcsolódni” NE PRÓBÁLD KI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!