Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kell CSOMAGOT feladni?

Hogyan kell CSOMAGOT feladni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elnézést, de nem tudom hova kell írni. E melett döntöttem. Levelet adtam már fel, de most egy csomagot szeretnék. Csak egy póló, és egy levél lenne bent. Csomagoljam be a pólót egy dobozba, ragasszam le, és vigyem el a postára ott adnak ilyen ragadós akármiket ráírom ami kell, és beadom? vagy nem ilyen egyszerű?

2014. márc. 15. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pólónak elég lesz egy nagyobb boríték is, amit megvehetsz bármelyik papírboltban. Vidd magaddal a pólót szépen összehajtva és ahhoz mérd a borítékot. Innentől kezdve feladhatod levélként a postán :) Amikor csomagot akarsz feladni, viheted már eleve bedobozolva, megcímezve, de helyben is vehetsz hozzá dobozt. Ugyanúgy kell címezni, mint egy levelet, ráragasztanod nem kell semmit, azt az ügyintéző csinálja, ha van valamilyen speciális igényed (pl. elsőbbségi küldemény).
2014. márc. 15. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha szerzel egy kis, lapos dobozt és abba teszed, esetleg veszel egy légpárnás borítékot és abba belefér, akkor ajánlott levélküldeményként is mehet. Ráírod a címzett nevét és a rendeltetési címet, meg a saját neved és címed. Ehhez persze ki kell tölteni egy Feladóvevény könyvelt küldeményhez fejlécű kis cetlit és így együtt odaadod a postáskisasszonynak. Csak ne lepődj meg a postaköltségen, ami már-már horrorszámba megy.
2014. márc. 15. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is azt ajánlom, hogy nagyobb borítékban ad fel levélként. Jóval olcsóbban megúszod.
2014. márc. 15. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Belföldre lenne?
2014. márc. 15. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Amit a többiek írtak mind igaz, annyit tennék hozzá hogy felénk (Bp) nem minden postán lehet csomagot feladni csak a nagyobbakban.
2014. márc. 15. 23:01
 6/8 A kérdező kommentje:

húha. Most koncerteztem el a zsebpénzem. 2000 maradt. annyiból megúszom szerintetek?

Egyébként köszönöm a válaszokat, ment a zöld mindenkinek.

2014. márc. 15. 23:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Belföldre menne igen. Somogy megyéből, Pestre
2014. márc. 15. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Kétezerből nagyon sok pólót feladhatsz levélként :) [link]
2014. márc. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!