Hogyan kell egy csomagot feladni postán?
Ha össze tudod hajtani picire, akkor levélként is feladhatod, úgy sokkal olcsóbb. Tedd be egy nagyobb borítékba; akármilyen púpos is lesz, 2 kg alatt fel kell venniük levélként (adtam már fel olyan borítékot, amit alig tudtam lezárni, úgy megtömtem, és szó nélkül elfogadták). Lemérik, a tömege alapján meghatározzák az árat. [link]
Ha biztosra akarsz menni, felárért kérheted, hogy ajánlott és/vagy elsőbbségi küldemény legyen, ekkor ki kell töltened mellé egy kis űrlapot (ez annyiból jó, hogy lesz bizonyítékod arra, hogy feladtad, ha esetleg útközben elveszne). Bélyeget nem kell ráragasztanod, ilyenkor pecsételnek helyette a borítékra.
De ha borítékba teszed, akkor előtte jó vastag nejlonba is tedd bele, és ragaszd le! Hogy ha kiszakad, ne sérüljön...
De vannak olyan buborékos borítékok, belül gyárilag van nejlon, és ügyesen leragasztható... Abban a legjobb feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!