Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A nők miért csatangolnak be...

A nők miért csatangolnak be mindig a férfi WC-be?

Figyelt kérdés
Én értem hogy hosszú a sor a nőinél de engem eléggé zavar hogy látnak miközben ki vagyok csomagolva...
2014. márc. 14. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Legyel nyugodtan "kicsomagolva", ha egy no a ferfibe bemegy, akkor szamitson ra.
2014. márc. 14. 12:24
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
A nőknek kisebb a hólyagjuk, így többet kell pisilniük. Képzeld el, hogy majd bepisilsz, aztán ott a sor, már minden bajod van. A férfi wc-nél meg kb. nincs senki.
2014. márc. 14. 12:26
 3/14 A kérdező kommentje:
de nem érted első? Engem zavar :D nem szeretem ezt a jelenséget. szerintem illetlenség.
2014. márc. 14. 12:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor mentem be a férfibe, ha nem volt bent senki.

Be sem mernék menni, ha ott vannak férfiak kicsomagolva :)

2014. márc. 14. 12:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Én egyszer véletlenül mentem be, mert elnéztem a táblát az ajtón:) Ott állt egy ismerős férfi kicsomagolva, és ettől annyira zavarba jöttem, hogy nem fordultam meg, hogy kimenjek, hanem gyorsan bementem egy fülkébe elvégezni a dolgomat:)
2014. márc. 14. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát engem nem nagyon zavar. :D
2014. márc. 14. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként is azt mondom, hogy illetlenség.

Nem tudom, miért csinálják.

Előfordul "szükséghelyzet" (pl. kirándulóbusz megáll az autópályán, és egyszerre özönlik be 120 ember a nemenként egy-egy darab WC-be, mikor a sofőr szólt, hogy van összesen 10 perc...), ilyenkor talán lehet lazítani a szabályokon, de simán oda menni szerintem is bunkóság.

2014. márc. 14. 13:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Én imádom ha olyankor jönnek lányok amikor ki vagyok csomagolva. ( Tudsz cimeket adni? :-)))))
2014. márc. 14. 13:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Szopni akarnak xd
2014. márc. 14. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Én még soha, életemben nem láttam nőt bemenni a férfi wc-be, pedig jártam már egy két helyen a világban O.O
2014. márc. 14. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!