Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit vegyek az apukámnak?

Mit vegyek az apukámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nem tom mit vegyek az apukámnak!Parfümöt nem szeretnék mert mindenki a saját ízléseként választ,órája van ruhát nem szeretnék van neki sok!Italt se szeretnék mert mindig azt kap szülinapjára!xD Olvasni nem szeret!:/

Cd-i van neki sok!Szal nem tom mit vegyek naki!Nem jut eszembe semmi!Ha tudtok valamit kérlek írjatok!Köszy ;) 12/L

2009. dec. 14. 15:34
1 2
 1/14 anonim válasza:
0%
Tanulj meg írni..Kezdd azzal!
2009. dec. 14. 15:43
 2/14 anonim válasza:

szia! nekem nem lesz sok pénzem a karácsonyra, és szeretek hasznos dolgokat venni. nekem ezek juottak eszembe:dezodor, tusfürdő, vagy akár egy ajándékcsomag, borotva, és egyéb kellékei, édesség.

parfümöt nem használ, órája szintén van. itallal nálunk is tele van a szekrény. még írtad a cd-t esetleg egy cd tartó állvány, vagy autóba cd tartó amit a napellenzőre kell felszerelni.

2009. dec. 14. 15:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Nah 1. én a helyedbe nem írtam volna semmit!A Tanulj meg írni felszólító mondtat ha nem tudtad volna!És az felkiáltó jellel van!A mondatok elé nem rakunk pontot!Szal ennyit erről!Pá-pá!
2009. dec. 14. 15:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Használ parfümöt!Csak mivan ha olyan parfümöt veszek neki ami nem tetszik!Dezodor meg a borotva nem is rossz ötlet!Köszike!:)
2009. dec. 14. 15:52
 5/14 anonim válasza:
a 2.vagyok megint. ha használ parfümöt, akkor megveheted a kiegészítőjét például a dezodorját vagy az after shve-jét.
2009. dec. 14. 15:54
 6/14 anonim válasza:
shave.bocsi
2009. dec. 14. 15:54
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez jó ötlet!:D
2009. dec. 14. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
van valami hobbija?
2009. dec. 14. 16:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Fúúúúúú!Nincs neki!xD
2009. dec. 14. 18:36
 10/14 anonim válasza:

Nem tudod, mit vegyél naki?

Hát,én csak olyan sabloncuccokat tudok.De én is azt veszem.Például:Bögre(az enyém zenél:)illatos gyertya(hú, ezt nagyon szereti) csoki/bonbon....Hát, eddig még csak ennyit vettem.De lehet, hogy kap egy telefotn is, mivel én is kaptam.

Előre is boldog kariiiiit!

:)

2009. dec. 14. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!