Mit vegyek az apukámnak?
Sziasztok!Nem tom mit vegyek az apukámnak!Parfümöt nem szeretnék mert mindenki a saját ízléseként választ,órája van ruhát nem szeretnék van neki sok!Italt se szeretnék mert mindig azt kap szülinapjára!xD Olvasni nem szeret!:/
Cd-i van neki sok!Szal nem tom mit vegyek naki!Nem jut eszembe semmi!Ha tudtok valamit kérlek írjatok!Köszy ;) 12/L
szia! nekem nem lesz sok pénzem a karácsonyra, és szeretek hasznos dolgokat venni. nekem ezek juottak eszembe:dezodor, tusfürdő, vagy akár egy ajándékcsomag, borotva, és egyéb kellékei, édesség.
parfümöt nem használ, órája szintén van. itallal nálunk is tele van a szekrény. még írtad a cd-t esetleg egy cd tartó állvány, vagy autóba cd tartó amit a napellenzőre kell felszerelni.
Nem tudod, mit vegyél naki?
Hát,én csak olyan sabloncuccokat tudok.De én is azt veszem.Például:Bögre(az enyém zenél:)illatos gyertya(hú, ezt nagyon szereti) csoki/bonbon....Hát, eddig még csak ennyit vettem.De lehet, hogy kap egy telefotn is, mivel én is kaptam.
Előre is boldog kariiiiit!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!