Szoktatok nagyzolásból vásárolni?
Figyelt kérdés
Akár ruhát, akár piperecikket, de ugyanúgy lehet kaja, vagy számítástechnikai dolog, esetleg bármi más. A nagyzolást pedig úgy értem, hogy azért venni márkásat, hogy lássák, hogy megengedheted magadnak.2009. dec. 14. 14:33
1/17 anonim válasza:
volt már rá példa,amikor volt rá pénzem :)
de alapjában véve nem vagyok nagyzolós,sőt! Nagyon is spórolós vagyok, márkás cuccokat sem veszek, nem is volt sok, ha lenne pénzem,akkor sem biztos,hogy olyat vennék ami nagyon drága,mert sok olyan van,ami nem éri meg az árát.
Van egy barátnőm, aki imád vásárolni és neki mindig a divatos cuccok kellenek és mindegy neki h mennyibe kerül. Sokszor nem is áll jól neki, de neki akkor is kell,hogy megmutassa,ő megteheti.
Na az ilyen emberrel kell megjátszani azt,hogy elmész vele vásárolni és ha látja rajtad h neked is tetszik egy drágább darab,akkor megveszi magának, pedig ő hülyén néz ki benne.
2/17 anonim válasza:
Nem. Megengedhetném magamnak, de nem vagyok divatbolond, és nem szenvedek feltűnési viszketegségben sem. Ha márkás cuccot veszek, az kizárólag azért (elsősorban műszaki dolgokban), mert azokban jobban megbízok, mint a noname termékekben. Az az elvem, hogy inkább megveszem a jót 5 évre dupla annyiért, mint a sz@rt évente. Még így is legalább kétszer jobban járok. De ha jó kínai cuccot, vagy olcsóbb, de amúgy szép és elegáns inget és nyakkendőt találok, azt is megveszem. A környezetem önmagamért tisztel, és nincs szükségem demonstrálni, hogy milyen f@sza vagyok. A közvetlen ismeretségen kívül más emberek véleménye pedig nem érdekel.
3/17 anonim válasza:
nem.
engem nem az érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. sőt, nem is tudom, mert nem szoktam megkérdezni.
6/17 anonim válasza:
nem engedhetem meg magamnak, szal ez a veszély nem fenyeget:D
7/17 anonim válasza:
Mindig így csinálom, de első sorban a magam örömére, és azért, mert a márkás dolgok tartósabbak, kevésbé károsak, finomabbak, jobbak, és ha egy kínai vacak és egy nike cipő között 6000 forint különbség van, akkor nem fogom a kínai vackot megvenni, ami 2 hét alatt tönkremegy.
9/17 anonim válasza:
Ha lenne pénzem se tenném. Felesleges hülyeség.
10/17 anonim válasza:
Nem, de a minőségre (magam miatt) figyelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!