Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy nem vagyok...

Mit jelent az hogy nem vagyok "swag"?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim a gimiben állandóan azt hajtogatják nekem hogy nem vagyok "swag". egyszer megkérdeztem és azt a választ kaptam l, hogy nem vagyok elég menő, és ne hallgassak metallicát mert már rég kiment a divatból, ráadásul, ha lánykènt elekktromos gitározom, az nagyon gáz.

én nem igazán vettem le ebből hogy mi az a swag, és hogy nekik miértnem mindegy hogy mitcsinálok, ha úgyis utálnak.

2014. márc. 10. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

swag= a mostani divatpatkányok

szerintük lehet menő, de rengeteg ember csak röhög rajtuk, pl egyetemen már nagyon ciki, csak az ovisok vannak ezzel megőrülve, olyan mint a yolo

ne is törődj velük, hidd el, őket többen lenézik emiatt, mint téged, hogy nem vagy az

2014. márc. 10. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha metallicát hallgatsz, akkor ennél jobb ízlésű ember nem is lehetnél, ne hallgass az idióta osztálytársaidra, mert ők csak az aktuális őrület szerint viselkednek.

Ráadásul még gitározol is, ami abszolút nem gáz.

Legközelebb pedig mondd meg nekik, hogy előbb mennek ki ők a divatból, mint a metallica.

2014. márc. 10. 17:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy vannak emberek, akik azért hallgatnak zenét, mert szeretik azt (ilyen vagy te), és vannak a divatmajmok, akik azért mert azt diktálja a divat (ilyenek ők). Szerintem te értékesebb ember vagy, az olyanokon mint ők, meg röhögök. :)
2014. márc. 10. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne add fel az egyéniséged, mert az néhány divatmajomnak nem tetszik. Te ezt szereted, te ezt hallgatod. Ők mást szeretnek, hallgassák azt és törődjenek a saját dolgukkal.
2014. márc. 10. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
A swag az a mostani menő. Topslágereket hallgató, igénytelenül öltöző magukat sportosan vagánynak és eklektikusnak tartó, de röhejes tinik. Ne akarj közéjük tartozni... tarts ki az elveid mellett, inkább utáljanak vmiért, ami vagy, mint hogy szeressenek vmiért, ami nem vagy. Ne törd magad azon, mi népszerű.
2014. márc. 11. 14:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Semmiképp nem akartam "swag" lenni, csak nem értettem hogyha nem vagyok az akkor őket ez mért zavarja. Bár tudom hogy utálnak (nem tudom miért) ma is beszóltak hogy olyan hajam van mint egy Bárány. (Igen sajnos a hajammal elég sok gondom van, mivel elég hamar csomósodik, ráadásul, ilyen Slash fazonú, tehát az egyenességet fél nap alatt ki tudja rugni
2014. márc. 11. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne búsulj! 2 évtizede ezek még nagy Metallica és Guns&Roses rajongók lettek volna, és akkor olyan hajjal mint a Slash-é, te lettél volna a körükben az Istencsászár. :)
2014. márc. 12. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondják, nem vagy swag? Én ezt bóknak venném.
2014. márc. 12. 02:46
 9/9 anonim válasza:
Secretly We Are Gay = titokban melegek vagyunk..
2014. ápr. 4. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!