Mivel keszulnetek?

Figyelt kérdés
Szerdan meghallgatasra megyek a Made in Hungariara. Keszulnom kell egy verssel es egy dallal. Ti milyen dalt valasztanatok? Nepdalt, mai slagert vagy musicalt? Vers otleteket is szivesen fogadok. Koszi a segitseget :)

2014. márc. 3. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Verset. akár énekelve is. vagy népdalt. A többi kornyikából rengeteg van.
2014. márc. 3. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt. Vers is meg dal is kell.
2014. márc. 3. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt írod szerdán. Holnapután? Az mindjárt itt van.

idézet "Vers otleteket is szivesen fogadok"

Két nap alatt semmilyen verset, se dalt nem lehet megtanulni olyan szinten, hangsúlyosan, hogy a zsűritagoknak megfeleljél.

2014. márc. 3. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Kit szeretsz? Melyik írónk verseit, olyat ami könnyű, rövid,v. hosszabb nehezebb.?
2014. márc. 3. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen. Tudom, de most hivtak be es azert lett ilyen korai idopont, mert sos-be kell. Amugy is szenvedelyem az enekles, hobbiaim koze tartozik, es szavalo versenyt is nyertem mar ugyhogy sztem nem lesz gond :) szeretem petofit, jozsef attilat, de kulon kedvencem nincs
2014. márc. 3. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Oké. Akkor nincs gond, ha már szavalóversenyen is részt vettél.

És énekelni is tudsz.

Akkor a jól bevált, verset és éneket add elő nekik.

Két nap alatt nem tudsz megtanulni, mert nem lesz elég időd, egy új vers v. ének megtanulására.

2014. márc. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!