Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mivel tudnám tölteni nyáron a...

Mivel tudnám tölteni nyáron a szabadidőmet?

Figyelt kérdés
Egy faluban élek, itt már nem igazán vannak barátaim, ismerőseim, mert egyébként egy messzebbi városban egyetemen tanulok, így elmaradt az itteni kapcsolatok ápolása. Ismerek egy fiút az egyetemről, aki errefelé lakik 10-15 km-re, de látszik rajta, hogy ő csak le akarna fektetni. Mivel nincs kivel elmennem sehová, ezért már július 2-a óta itthon vagyok, filmeket nézek, facebookon beszélgetek ismerősökkel, ha kell segítek a házimunkában, de már nagyon unom, hogy csak itthon vagyok, úgy érzem nem csinálok egész nap semmi hasznosat és szívesen kimozdulnék. Dolgozni szerettem volna, de egyszerűen nincs itt semmilyen diákmunka, pedig nem vagyok egy válogatós fajta. Milyen programokat tudnék csinálni, ami olyan, hogy akár egyedül is lehet?
2013. júl. 15. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Járj a természetben, bicó vagy séta.
2013. júl. 15. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Túrázz, nézz körül, vagy menj el a szomszéd településekre, fotózgass, és írj naplót az élményeidről. Ha nincsenek messze a szomszéd falvak akár gyalog is elmehetsz és legalább tudsz gyönyörködni útközbe a tájban. Vagy menj el ismerkedni, és bulizgass, ha ahhoz van kedved. Ha van közelben strand és jó az idő egyedül is elmehetsz oda kicsit napozni úszni egy keveset, és ennyi.
2013. júl. 15. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Hívd el az egyetemi barátaidat pár napra! Nem muszáj egyszerre, lehet külön-külön, akkor még tovább van programod. Ráadásul nagy eséllyel ők is visszahívnak, így gyorsan eltelik a nyarad.
2013. júl. 15. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyedül nem nagyon szeretek menni sehova, már én is gondolkoztam azon, hogy elmegyek egyedül biciklizni, sétálni, mert nem messze van egy kisebb város, ahol van egy szép park és tó, de nekem szükségem van arra, hogy valakivel megoszthassam az élményt, bár ha nem lesz más muszáj lesz egyedül, mert már úgy érzem megbolondulok a 4 fal között. Strandra semmiképp nem mennék egyedül, mert arról tényleg úgy gondolom, hogy társas program.
2013. júl. 15. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, jó ötleteket adtatok! :)
2013. júl. 15. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindenképp mozdulj ki, sportolj sokat. Süss-főzz otthon te, próbálj ki új recepteket. Nem tudom hogy állsz a nyelvtanulással, de biztos, hogy az is hasznodra válna.
2013. júl. 15. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!