Túl lobbanékony vagyok? :S
Figyelt kérdés
Pesten nincs olyan nap mikor belém ne kötnének vagy én nem tenném ez villamoson metrón és hasonló helyeken .. az idegeimre megy hogy nekemjönnek lökdösnek és be is szólnak ha nem tetszik valami ilyenkor persze elvesztem a türelmem és hajlamos vagyok a beszologatásra nemtől és kortól függetlenül is bárkinek .. csak én idegesítem magam vagy tényleg ilyen idegesítő a tömegközelekdés?2009. dec. 12. 19:36
1/1 anonim válasza:
én ezért tettem le a motorjogsit. azóta a megye legjobb crossosa vagyok. válts kocira vagy motorra! esetleg egy s.zar kis pö.csköszörű robogóra, az nem sok, 60-ból megvan a motor, jogsi meg 42 e
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!