Miért féltékeny rám az állílagos legjobb barátnőm?
A legjobb barátnőm egyben az osztálytársam.Van két srác az osztályban,akiknek eléggé bejövök.Pénteken kivasalt hajjal mentem,és már is körbezsongtak,az egyik épp nem volt a teremben,és a másik felhívta telefonon csak azért,hogy jöjjön,mert már benn vagyok.És a barátnőm teljesen más lett aznap.Haragos,dühös és flegmán beszélt velem,miközben mindenki mással tök normális volt.És még sok ilyen dolog történt.Miért féltékeny,ha állítolag legjobb barátnők vagyunk?:(
16/L
Azta, nem gondoltam volna, hogy erre a kérdésemre még érkezik válasz. :D
Azóta nem 2 év telt el, hanem 3, és nem 18 vagyok, hanem 19. :)
Ezzel a lánnyal kb. 2 éve megszakadt a barátságom, más ok(ok) miatt, és jól írtad, tényleg nem érdekel már. :)
azta k-rva: D ez nem megszokott,hogy ilyenkor még válaszolnak.
Jaaaa tényleg 3 éve: D. Ránéztem a dátumra,és azt vettem le, hogy 2009 vége, és közel a 2012 végéhez (mert csak egy kicsivel haladtuk el) az 2 év, de tényleg 3.
Hát végülis a lényege az, hogy más problémád lett, lezártátok, de én barátnődnek adnék ebben az esetben igazat, ha ez 2-3 nappal ezelőtt történt volna:).
Én is nagyon meglepődtem, mikor véletlenül rákattintottam a kérdéseimre. :D
Nekem sem tűnik 3 évnek. :)
Ezeket a dolgokat már annyira elfelejtettem. :D Elolvastam a kérdésemet, és közben jutott eszembe, hogy jéé, tényleg volt ilyen. :D Ez a lány is a feledésbe merült már, és ennek kifejezetten örülök. :)
Hát bizony, nemsoká meg már 20. Öregszem. :D :)
2021 decembert írunk. 29 éves vagy :) Egyik hozzászóló sem vagyok, teljesen új vagyok itt.
Felnőttként is tapasztalni lehet ezeket a féltékenységi jeleket a barátok között, csak erősen elrejtve, titokban, lepel alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!