Miért féltékeny rám az állílagos legjobb barátnőm?
A legjobb barátnőm egyben az osztálytársam.Van két srác az osztályban,akiknek eléggé bejövök.Pénteken kivasalt hajjal mentem,és már is körbezsongtak,az egyik épp nem volt a teremben,és a másik felhívta telefonon csak azért,hogy jöjjön,mert már benn vagyok.És a barátnőm teljesen más lett aznap.Haragos,dühös és flegmán beszélt velem,miközben mindenki mással tök normális volt.És még sok ilyen dolog történt.Miért féltékeny,ha állítolag legjobb barátnők vagyunk?:(
16/L
Nem rég szakított a barátjával,de ő dobta a srácot,és nem bánkodott miatta.De ismerem őt,és csak akkor fog róla beszélni,hogy mi bántja,mikor már túl van rajta...
7 éves korunk óta barátnők vagyunk...és most fiúk miatt megy tönkre?:(
Tudom,hogy van élet a suli után is,de csak akkor jön el bárhová is,ha nap végére lenyugszik.A de most hagyjatok dolog nem jön be,hiába mondom,azt mondják mindjárt,és közben végig ott ülnek.Amugy meg még olyan is volt,hogy egy fiú osztálytársam(nem azok közül akiknek bejövök)orosz,én is orosz vagyok,és beszélgettünk,erre a barátnőm egy fintor kíséretébe:ezt a sok bevándorlót!
Ilyet még soha nem mondott,pedig barátságunk legelején tudta...
Ilyesmi már nálam is volt! Jól összevesztünk,mert a fiúknak nikább én jöttem be és ez neki nem tetszet! Az olyan barátnő nem igazi barátnő aki féltékeny és flegma. Én ezek után azért is kivasalnáém a hajamat és néha be is göndöríteném( ha hosszú) meg ki is festeném magamat aztán had nézzen...és ha flegmázik kérdezd meg hogy:mit flegmázol te velem ??! Ja am és egy jótanács :) vigyázz a lányokkal mert kétszínűek és utálatosak. Én mostanában ezért haverkodok inkább fiúkkal! Így mégjobban utálnak engem mert irigykednek,ja meg fiúkkal lehet hülyülni és beszélgetni is.. de hát ez az én véleményem.
16/L
Utolsó!
Igazából annyira igazad van...
Csak rossz hogy ennyi idő után ennek a barátságnak vége...
Amúgy azt,hogy fiúkkal barátkozol inkább,megértem,nekem is csak fiú barátaim vannak,kivéve a legjobb barátnőmet,aki lehet,hogy nem sokáig lesz a barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!