Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félek suliba menni! Mit tegyek?

Félek suliba menni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pénteken úgy döntöttünk hogy olyan rég szórakoztunk már egy jót és meg kellene "ünnepelni" ezt a jó hetet, így elmentünk a játszótérre inni egy kicsit.Már csináltuk így de sohasem pálinkával.Szóval sikerült egy fél literes pálinkát meginnunk kettőnknek.Eleinte nem volt semmi csak egy kicsit melegem lett, de később....rájöttem hogy barátnőm jobban bírja az alkoholt mint én. Alig bírtam a lábamon állni, kiröhögtem amikor a jelzőlámpa pirosról zöldre váltott és szemmagasság fölé nem láttam (160cm vagyok barátnőm 178cm). Na és ekkor támadt egy remek ötletem. Miért is ne mennénk vissza a gimibe?Persze hogy visszamentünk.(jelzem rövidített óráink voltak mivel a tanároknak délutános tovább képzés folyt) Szóval visszamentünk a gimibe...végig röhögtem az összes folyosót miközben az aulában az összes tanár és az igazgató asszony gyülekezett.Ezután leültünk a legközelebbi padsorra.Nem telhetett el 1perc a "semmiből" ott termett a gondok néni és megkérdezte hogy részeg(/ek) vagyok(/unk)-e?Sajnos korlátozott szókincsem miatt vagy 6szor kinyögtem egy bocsánatot (legalább bűntudatom volt) mire barátnőmnek sikerült felrángatnia a padról. és elvinni egy nyugodtabb terembe.(és most jön az igazán kínos rész)...Csakhogy én meglehetősen szeretet hiányos vagyok és feltétlenül muszáj voltam a szemközti teremben kiszemelt (jelzem térdre ereszkedett) takarító nénit megölelgetnem.(szegényt így utólag nagyon sajnálom, de jogosnak tartom a reakcióját) miszerint a takarítónéni hangosan káromkodva felkapta a felmosóját és azzal végig kergetett a folyosón ki a gimiből az egész tanárikar előtt.kérlek valaki ásson el!ezek után én biztosan nem megyek suliba!mit csináljak?? 16/L

#részeg #mit tegyek? gimi #kikergetett
2014. márc. 2. 16:18
 1/6 anonim válasza:
100%

Ez vicces, most jót nevettem...:D Bocsi!

Hát, szerintem szólt az osztályfőnöködnek vagy az igazgatónak, úgyhogy nem tudom...:S De ha még nem telefonáltak a szüleidnek ez az ügy végett akkor nem hiszem, hogy baj van! De ez a kergetős rész vicces lehetett, tényleg! :D

2014. márc. 2. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

fú hát most mit mondjak erre? kellemetlen :D

barátnődnek is lehetett volna annyi esze hogy nem engedi hogy oda menjetek, lesz a tanáraidnak ehhez 1-2 szava, főleg hogy 16 éves gyerekként ilyeneket csinálsz

2014. márc. 2. 16:33
 3/6 anonim válasza:
100%
Szerintem te még sokra viszed.
2014. márc. 2. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

azért aranyos, hogy megölelted a takarító nénit :) kár, hogy nem volt humorosabb kedvében :)

amúgy meg vállald magad. ne búj el. hagyd, hogy nézzenek ilyenként. hogy mit szólnak az már az ő ügyük nem a tiéd.

2014. márc. 2. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gáz volt, de tanulsz belőle: alkoholt mindig csak okosan kell fogyasztani.

Szégyenkezni nem érdemes, mert ami megtörtént, azon már úgysem tudsz változtatni, viszont azzal nem javítasz a helyzeteden, ha vörös fejjel mész végig mostantól a folyosókon vagy ha egyáltalán be sem mész suliba - ez utóbbitól még a magaviseleteddel és a tanulási eredményeiddel is problémák lesznek, szóval felejtsd el.

Holnap kelj fel, öltözz, készülődj, pont mint egy átlagos napodon: mikor beérsz a suliba, akkor járj egyenesen, lazán, mikor beérsz az osztályterembe akkor viselkedj normálisan és ha valaki felhozná a dolgot, akkor csak nevess velük együtt ( mert ha te parára veszed, akkor más is parára fogja venni ).

A tanári megjegyzéseket majd vállalod és szembe nézel velük - diákként inkább az iskolatársaiddal figyelj, hogy ne csináljanak belőled bohócot.

2014. márc. 2. 19:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat.hát túléltem a napot, bár néhány tanártól kaptam némi rejtett megjegyzést és egy szép monológot az ellenőrzőmbe osztályfőnöktől.De legalább a takarító néni nem nézett rám rossz szemmel!:)
2014. márc. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!