Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy viselkedjek? Részletek...

Hogy viselkedjek? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés

Szüleim amikor kialakult az informatikai szektor, gyakorlatilag véletlenül belekerültek, elég jól megy a cégnek és sokat dolgoznak, így viszonylag jól élünk. Most lettem egyetemista, és kaptam tőlük egy lakást. Gyakorlatilag azóta a mennyekben vagyok, teljesen be vagyok zsongva, de nem tudom hogy beszéljek róla másoknak úgy hogy ne dicsekvésnek hangozzon, ne érezzék magukat kellemetlenül. Próbálom visszafojtani, de nehéz, mert nagyon örülök neki, és legszívesebben mindenkivel megosztanám, másrészt viszont szégyellem is, mivel nem érzem úgy hogy megérdemeltem, inkább az ölembe hullott. Szerintetek hogy kezeljem a helyzetet?

Bocsánat, hogy ilyen témával kapcsolatban kérek tanácsot, de nem tudok kihez fordulni, aki nem "érintett".

2009. dec. 12. 11:22
 1/5 papagenou ***** válasza:
100%
nos, valoban, ne dicsekedj vele, de ha van olyan barátod aki nem tud hova menni alap hogy felajánlod neki hogy költözzön hozzád. így megmutathatod neki a helyet de tettél is valami jót. legalábbis én ezt tenném, azt hiszem
2009. dec. 12. 11:26
 2/5 papagenou ***** válasza:
100%
előző vagyok, csinálj házibulit:D házavatót vagy valami hasonlo
2009. dec. 12. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Házavató jó ötlet,így mindenki megtudja,hogy van lakásod,már ha neked ez annyira fontos,viszont mivel nekik is kijut a jóból nem fognak irigykedni.
2009. dec. 12. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy kezeled, hogy ez nálad természetes, és nem dicsekedsz vele, akkor szerintem semmi probléma nincs veled. Megkérdezik, hogy hol laksz, akkor te azt feleled, hogy xy helyen egy lakásban. Nem feltétlen fontos azt mondani, hogy a kaptad a szüleidtől. Nem hazudsz ezzel, csak nem mondasz el mindent. Nem kell mindenkinek megtudni, max. akik tényleg közel állnak hozzád...

Viszont hazudni ne hazudj. Ha ez az igazság akkor ez...

2009. dec. 12. 19:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 14. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!