Lopják az árumat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy üzletem. Minden hajnalban futár szállítja az árut a bolthoz, aki hamarabb szokott odaérni mint én, így csak leteszi az árut a bolt mögé, kerítésen belülre. Mostanában valaki ellopja az árut mire odaérek. Nem rendszeresen, egyszer lop, aztán pár nap nem jön, majd újra. Így nehéz bevárni, nem tudok minden hajnalban potyára ott ácsorogni. A környékbeliek nem tudnak semmit, senki nem lát semmit. Mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat.2009. dec. 12. 00:26
1/6 anonim válasza:
Kamerázd be:)
Vagy érj oda időben,vagy menjen később a futár:)Te vagy a főnök..:)
2/6 anonim válasza:
érdekes.Szerintem is kamerázd be vagy szólj a futárnak hogy később menjen mert lopják az árut vagy kelj fel korán és zárd el.Amúgy milyen bolt ez hogy kora reggel hozza a futár az árut????
3/6 anonim válasza:
Kamera, mozgásérzékelős reflektor, zárható láda az árunak két kulccsal. Egy a szállítónál egy nálad.
4/6 anonim válasza:
Én azon lennék meglepődve, ha nem lopnák el...
Tudhatod te is, hogy még z is ellopják, ami be van zárva, azt meg miért ne vinnék el, ami nincs is elzárva, csak úgy "letéve"?...
Ha kiteszel kamerát, legfeljebb azt is ellopják.
A futár hozza akkor a cuccot, amikor valaki át tudja venni, vagy te kelj fel hamarabb (vagy az egyik alkalmazottad). Ilyen egyszerű!
Bocs, de olyan ügyben a rendőrség sem fog nyomozni, hogy a futár letesz valamit a bolt mögé... Sőt, a biztosító sem fizet ki ilyen kárt! Egyértelmű...
5/6 anonim válasza:
Te vagy a főnök, tehát a te érdeked, hogy ne legyen károd. Én oda mennék korán, nem hiszem el, hogy nem tudod, hogy mikor érkezik a "futár". Ha lusta vagy oda menni korán, akkor ne siránkozz. Bocs, hogy őszinte vagyok! De sajnos vannak ilyen emberek akik hozzá nyúlnak ahhoz ami nem az övék.... Itt nálunk is van egy kis bolt, a pékárut hozza a sütőipartól egy pasi, de addigra mindig itt az alkalmazott, mintha kiszámolná, akkor parkol le mindig. :P
6/6 A kérdező kommentje:
Vegyesboltról van szó. Árulunk mindent. A gond ott kezdődik, hogy nem abban a városban lakom ahol a bolt van. Így az "érj oda időben" megoldás nem egyszerű. Reggel 6-ra járok dolgozni, a futár hajnali 3-4 között jön. Sajnos nem én mondom meg mikor jöjjön, azok az idők már elmúltak. :( A kamerázás folyamatban van, mert bizonyos személyek a boltból is lopnak. De azokat általában elkapom. A zárható láda nem hülyeség, majd beszerelek egyet. Csak előbb szeretném elkapni ezt a tetűt. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 17. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!