Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tomoceuszkatatiki vagy Gyugyu?

Tomoceuszkatatiki vagy Gyugyu?

Figyelt kérdés

Ha a halálod után újra születnél, és választhatnál, kinek az alakjában jönnél a világra, mit választanál?

[link]

[link]

2009. dec. 11. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egyik kedvenc könyvem. :) Már többször gondolkoztam rajta, de sosem jutottam dűlőre.
2009. dec. 12. 04:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig próbáltam becsületesen élni, és azt kellett tapasztalnom, hogy más embereket ez nem érdekel, még akkor is kihasználtak (érzelmileg, testileg), ha konkrétan megkértem rá őket, hogy ne tegyék, keressenek valaki mást az ilyenfajta játékaikhoz. A Föld tele van Tomoceuszkatatikikkel, és sajnos eljutottam odáig, hogy én is az akarok lenni. Az emberek tetteinek nincs kézzel fogható következménye, vagyis ha van az nem rajtuk csapódik, de az meg már kit érdekel, hogy az elszenvedőben esetleg olyat váltott ki ami egész élete során nyomasztja. Ha meg a tetteik következménye magukra sújt le, akkor az később következik be és nem tudják megállapítani, miért is történt az egész, mert persze a lelkiismeretüket folyamatosan altatókkal táplálják.

(a kérdés 5-ös, ugyanezt akartam éppen kérdezni)

2010. jan. 9. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!