Létezik szőke cigány?
Figyelt kérdés
Persze nem olyanra gondolok, aki befestette a haját...2009. dec. 10. 22:31
11/21 anonim válasza:
Én ismerek olyat, aki fehér bőrű, barna hajú, kék szemű, de van benne cigány vér. Hogy milyen rokonsági ágon, azt nem tudom.
12/21 anonim válasza:
A szőke cigány az egy külön alfaj. Tőlünk 2 utcára is élt még régen egy csapatra való, mielőtt kipakolták a putrijukat a városból.
13/21 anonim válasza:
Állitólag a beás cigányok között vannak szőkék.
14/21 anonim válasza:
Az igazi, vérbeli, tetőtől talpig cigányoknak nem lehet szőke hajuk vagy világos szemük.
De tegyük fel, hogy még nagyon, nagyon régen, egy cigány összefeküdt egy szőke, savó kék szemű némettel, de generációkon keresztül a cigány gén uralkodott, ott előfordulhat, hogy egyszer csak szőke, savó kék szemű, sötét bőrű cigány születik.
15/21 Levka Reina válasza:
Igen, a köszörűs alfajta szőkés és kék szemű, de a vonásai (kiugró arcél, kétoldalt kidudorodó homlokcsont, hajlékonyabb ízületek) romásak. A romani nyelvcsaládból származik, nyelve szinte azonos a lovárival, mgyakorlatilag egy nyelvjárásnak tekinthető. Régen a vádorköszörűsök közül valóban sok ebből a fajtából való volt.
16/21 anonim válasza:
Még fehér holló is, de az ritka :)
17/21 anonim válasza:
Igen van..nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=TaVm8qYF6BQ
Szőkéscigány vááááááouuuuuuuuuuuu
18/21 anonim válasza:
hát hogyne!: http://www.youtube.com/watch?v=TaVm8qYF6BQ
19/21 anonim válasza:
újvárosi szőkecigány : )
20/21 anonim válasza:
Szabolcs tele van szőke cigányokkal! :)
Tudom, mert látom őket.
ÉN MAGYAR VAGYOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!