Norvég tankönyv?

Figyelt kérdés

Helló!

Mivel nem találtam sehol sem norvég tankönyvet, a segítségetekre lenne szükségem. Kérem, ha valaki tud ajánlani egy könyvet, jelezze, angol nyelvű is megfelel, viszont azt sem találtam sajnos :/

Köszönöm!

2014. febr. 19. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a På vei című könyvből tanulok, bár az sem angol, hanem egynyelvű.

Magyart ne is keress, mert nem létezik, angolt meg én sem találtam.

2014. febr. 20. 09:14
 2/6 anonim válasza:
100%

Pedig létezik egy nagyon jó magyar könyv:

w w w pont kreativnyelv pont hu

Ezen az oldalon nézd meg. Igaz, hogy egy kisebb vagyon az ára (22k), de nagyon megéri! Nekem megvan, abból tanulok, és kétlem, hogy más könyvvel is ilyen könnyen haladnék.

Az oldalon nagyon szépen le van írva, hogy hogyan kell megfelelően használni a könyvet. A hatalmas előnye az, hogy CD is van hozzá, így tudni fogod, hogy a szavakat hogy kell kiejteni.

Van még egy könyv, ami főleg a szókincsre megy rá, de alap nyelvtant is tanít: "Kezdők norvég nyelvkönyve".

Viszont ez ha jól tudom, már nem kapható a könyvesboltokban. Legalább is kicsit több, mint egy éve, amikor én hajtottam rá, akkor nem volt kapható és használtan tudtam csak hozzájutni.

Persze ha komolyan szeretnéd tanulni a nyelvet, akkor mindenképp az elsőt érdemes beszerezni.

Remélem tudtam segíteni! :)

2014. febr. 20. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
én meg tudok norvégól, amúgy miért akarod tanulni?
2014. márc. 1. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
A Kezdők norvég nyelvkönyve szótanuláshoz elég jó, de más magyar nyelvűről én sem tudok. Talán valahol fent van a neten szkennelt változatban is.
2014. márc. 19. 22:49
 5/6 anonim válasza:
Én is most tanulom a nyelvet. Ha tudsz angolul viszonylag jól, akkor ajánlani tudom a Teach youself norwegian-t, ami letölthető internetről. Illetve (ami nekem nagyon bevált) youtube-on vannak oktató videók pl:( http://www.youtube.com/user/NorwegianClass101 ) , ( http://www.youtube.com/channel/UCzxSpc4Or8cJhekW_R5iwtg ) Én az alapokat itt jól el tudtam sajátítani, mivel hallom és leírva is látom. :) Magyar nyelvű könyvet sajnos még én sem találtam :( Amúgy nekem is meg van a kreatív norvég és tényleg nagyon jó! :)
2014. márc. 20. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Látom, már kicsit régi kérdés, de hátha érdekel még.

Nemrég találtam egy magyar nyelvű tankönyvet, illetve jobban hasonlít egy régi jegyzetre. Sok fordítási feladat is van benne, viszont megoldókulcs nincs hozzájuk.

Most kezdtem el a På veiből tanulni, de így szinte nulla tudással (plusz szótárral) is lehet követni. Látva a magyar könyvet, az szerintem később lesz jó, a bonyolultabb nyelvtani részeknél, ahová már kell a jól érthető magyarázat.

[link]

(Nincs előnézete, 37 oldal az egész.)

2014. jún. 29. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!