Hogy erdemes beadnom az oneletrajzom?
Figyelt kérdés
Angliaban vagyok, jelenleg egy mekiben, de mernoki vegzettsegem van. Ugy erzem, hogy mar beszelem olyan szinten az angolt, hogy a szakmamban is probalkozhassak. Az lenne a kerdesem, hogy a mekit, mint angliai munkahelyet tuntessem fel az oneletrajzomban, vagy inkabb ne? Nem tudom, hogy ezt erdemes-e felvallani vagy inkabb bele sem irjam. Otletek?2014. febr. 18. 06:08
1/3 anonim válasza:
hát úgy írnám, hogy pl 2 éve vagyok itt és alkalmi munkákkal teremtettem meg létfeltételeket ehhez. Nem kell mekizni. Van jó portfóliód, ahol bemutatod, mik a tapasztalataid és eddigi szakmai eredményeid? Azon legyen a hangsúly, nem az alkalmi munka körülményein.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy gyakorlatilag igy palyakezdo vagyok... nem tudom, mit irjak bele. Esetleg a diplomamunkamat?
2014. febr. 18. 07:55
3/3 anonim válasza:
Kérdezni fogják az interjún, hogy hol dolgoztál, ha nem írod bele. Szerintem nem kell emiatt szégyenkezned. Ha kérdezik, mondod, hogy mivel külföldi vagy, még először kicsit tanulnod kellett a nyelvet, ez teljesen érthető. Én max 2 év múlva szeretnék előre lépni. Én is Angliában élek. Már én is elég jól beszélem a nyelvet, de most jelenleg sajnos nincs lehetőségem a váltásra. (Én jövőre érettségizek angolból és matekból)Sajnos nekem használhatatlan végzettségem van-tanító vagyok.
Piszkosul jól kell beszélned, hogy mérnökként elhelyezkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!