Magyarországnak melyik a legelmaradottabb része?
Munkanélküliség és egyéb szerint, úgy hallottam, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és környéke. De úgy tudom, az Ormánságban sem túl jó a helyzet.
Esetleg nézz körül a KSH oldalán, hol a legnagyobb a munkanélküliség aránya, milyen a közműellátás és a lakások helyzete, milyen az ipar-turizmus-mezőgazdaság, stb. Ha összehasonlítasz, biztos reális eredményt kapsz.
pf, hát ez nézőpont kérdése, meg hogy milyen szemgenst nézel.....ha azt mondanád h nagyiparban melyik a legelmardottabb akkor kijönne biztos valami alföldi, de ha azt néznéd h mezőgazdaságban melyik elmaradottabb, lehet kijönne valamelyik északi megye.
Szerintem az egyik válaszoló aki vas megyét írta, az csak fél füllell hallhatott valami ilyesmit és nem rendesen értette meg....már csak azért mert én vasi vagyok, és a dunántúlon egyáltalán nem elmaradott megye vas, legalábbis összességét nézve nem. Nem akarom fikázni zalát, de az jóval lejjebb van (sztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!