Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Roma vagyok dolgozni akarok...

Roma vagyok dolgozni akarok de már 2 éve nem vesznek fel sehova miért?

Figyelt kérdés
még segédmunkásnak se, hagyjam el az országot?
2009. dec. 9. 06:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
provokatív álkérdés
2009. dec. 26. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
kezdjük ott, hogy az nem érettségi diploma, hanem csak simán érettségi, és hogyha olyna nehéz, akkor menj egyetemre és szerezz diplomát, ennyi... nem értem, mit sírtok,hogy jaj, nektek csak érettségi van...ki tiltja meg,hogy tanuljatok és fősulira/egyetemre menjetek? és ne gyere nekem azzal, hogy nincs rá pénz, nekem sincs, állami támogatással járok egyetemre és így egy fillérembe sem kerül...
2009. dec. 26. 12:04
 13/14 Zenon ***** válasza:
82%
Látod kedves kérdező,ez egy jó ötlet.De ne felejts el szólni a pereputtynak!Ja, és küld képeslapot. -.-'
2010. febr. 4. 10:28
 14/14 anonim válasza:

1. válaszoló egy orbitális paraszt bunkó!

inkább örülnél hogy egy roma dolgozni akar menni, te barom!

ha normálisak lennének, és legalább dolgozn(i akarnának) ának semmi baj nem lenne velük...nekem nincsenek velük előítéleteim amugy sem....van 1 roma osz.t társam, és ha valami bizalmasat kéne valakire bíznom, ő jönne először szóba, különb mint egy bunkó magyar, de sajnos e NAGYON RITKA....nem szeretem a romákat, de előítéleteim SOHA sincsenek...és bocs hogy nem válaszoltam a kérdésedre, de:

unokatesóm a pécsi egyetem egészségügyi szakán végzett, 2 diplomával sem tud elhelyezkedni, jelen pillanatban egy koszos gyorsétteremben gürcöl havi 85 ezer forintért, felsőfokú német és angol nyelvvizsgával...nekem csak az utóbbi van meg , de még gimibe járok...szar ez az ország, ennyi

2010. ápr. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!