Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Köszönsz az utcán olyan...

Köszönsz az utcán olyan ismerősnek, akivel nem voltál igazából jóban? (pl régi osztálytárs)? Esetleg beszédbe is elegyedsz vele?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 19:15
 1/8 anonim válasza:
100%
Szerintem illek köszönni, hiába volt egy kis vitánk, de nem muszáj vele beszélgetni.
2009. dec. 8. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem úgy értem hogy összevesztünk, vagy valami, hanem mondjuk egy régi osztálytárs, akivel végig csak olyan semleges viszonyban voltunk, nem tartoztunk egy baráti társasághoz.
2009. dec. 8. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha semmi extra, akkor bólintok és közben mondok valami ilyesmit, hogy hrr. Ha tudom, hogy kicsit nem szeretjük, a nevére viszont nem emlékszünk, de biztos nem József, akkor egyértelműen egy harsány Szeaszjózsikám lesz az ideális.
2009. dec. 8. 19:49
 4/8 anonim válasza:
86%
Ha valakit csak látásból ismerek is akkor is köszönök neki. Elég elidegenítő az egész mostani kultúra, az emberek sokkal zárkózottabbak mint régen.Nem szeretném ezt a tendenciát erősíteni. Mindenkivel nyitott maradok, előre köszönök ha kell!
2009. dec. 8. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Én szoktam köszönni.

De előfordul, hogy egyszer vissza köszön, egyszer nem. Van olyan is, hogy mindig én köszönök előre, na ezt meguntam. Magától nem köszön az illető, csak bámul én meg úgy vagyok, hogy már köszöntem neki eleget előre... Ezek olyan bunkó dolgok, szerintem.

2009. dec. 8. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

az idő megszépíti a múltat

olyan osztálytárssal is képes vagy elbeszélgetni, akivel 4 évig alig váltottál 1-2 szót

2009. dec. 8. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
ha semleges volt a viszony, igen. Ha nem komáltam az illetőt, tudomást sem veszek róla
2009. dec. 8. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Én senkivel nem szoktam beszédbe elegyedni csak akkor ha bejön és akarok tőle valamit :D különben én nem kezdeményezek, nem érek rá meg nem érdekel. Szemét dög vagyok, tudom.

Az általános iskolából ha találkozok valakivel köszönök, mert mindenkivel jól elvoltunk, szoktunk váltani pár szót. Persze vannak akik nem ismernek meg valamiért.

Középsuliban nem voltam annyira jóban az osztállyal simán elmegyünk e4gymás mellett, de ha rámköszönnek visszaköszönök. Én nem szoktam köszönni, mert vagy nem is veszem észre az illetőt vagy ha messziről látom úgy vagyok vele, hogy nem is megyek oda mert akkor ha megkérdezi mia helyzet nem tudok mit mondani. Megváltoztam, más vagyok régen is más voltam. Amúgy a legtöbben nem ismernek meg, én meg nem nézem az embereket nagyon az utcán úgyhogy nem sokat kell köszönnöm.

2009. dec. 9. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!