Szerintetek normális ha valaki 20-21 éves korában találja meg a párját?
Figyelt kérdés
sokaktól hallottam hogy furcsának tartja, zavarja hogy nincs tapasztalata, pedig nem is egy lányról hallottam hogy 20-21 éves korában talált rá a szerelem. manapság miért tartják ez furcsának?2014. febr. 12. 19:28
1/10 piriiiiii válasza:
Nem tudom, hol élsz, de én nem találom furcsának. Legfeljebb csak azért, mert manapság nehéz "megfelelő" embert találni ehhez...
2/10 A kérdező kommentje:
én sem találom furcsának, csak hallottam már fiúktól hogy nekik ez furcsa.
2014. febr. 12. 19:33
3/10 anonim válasza:
Nem furcsa. A 8 éves terhes már igen.
4/10 anonim válasza:
Az nem furcsa. Nekem az a furcsa, ha utána ötven éves koráig, 1-2 évente cserélgeti...
5/10 anonim válasza:
Olvasd el ezt, hátha segít:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
6/10 anonim válasza:
Nem furcsa, főleg hogy a mai korosztály milyen...
Kérdező, Te is 20-21 éves lány vagy?
7/10 A kérdező kommentje:
19
2014. febr. 12. 20:11
8/10 anonim válasza:
Ez inkább a személyiség érettségének kérdése és nem az életkoré. Vannak, akik csak 40, sőt 50 éves koruk után jönnek rá, hogy mennyire helytelen úton jártak addig.
9/10 anonim válasza:
Én bele se kezdek olyan kapcsolatba" aminek nem sok értelmét látom. Helyes fiúk, szép lányok vannak, de ha beszélünk, és rájövök mennyire nem egy személyiségek vagyunk, vagy nem passzolunk akkor?! Akkor minek.. Én így gondolom. 2-3 éve barátaim körébe sem voltak komolyak a kapcsolatok, már ránézésre lehetett tudni. Vannak akinek összejön fiatalon az életre szóló szerelem, az Igazi. Szívből gratulálok nekik! Én 20 lettem már. Nem keresem, nem szenvedek, jönni fog majd. De, hogy a kérdésedre adjak választ: szerintem normális. (furcsának tartom aki furcsának tartja, mert mindenkinek máskor jön el az az időőő..) :):)
10/10 anonim válasza:
Már miért lenne furcsa? teljesen hétköznapi nem tudom hol élsz, hogy ilyet kérdezel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!