Májusban megyek Londonba kirándulni, életemben először milyen boltokat, helyeket ajánlotok ahova mindenképpen ellátogassak?
A London Eye egy fos, már ne is haragudjon a világ, nem ér annyit amennyibe kerül. A Shard a tuti, oda menj fel!
Vásárolni szintén nem az Oxford Street-en kell, hacsak nem szeretnél fél óra alatt megőrülni a tömegtől. Én a Westfield-be szerettem járni (Shepherd's Bush/White City megálló), minden van és kevesen is vannak. Vagy ha felsőbb kategóriás dolgokra vágysz akkor menj a Harrods-ba.
Big Ben, Buckingham Palace, Hyde Park, St James's Park valóban szépek, mindenképpen érdemes, de ezeket egy délelőtt alatt lehet abszolválni. Szerintem indulj el a Trafalgar Square-ről, le a Pall Mall-en, át a parkon, egészen a palotáig, szép séta nagyon.
Amit még szerintem érdemes megnézni az a Covent Garden/Leicester Square környéke, inkább este.
Ha igazi London-t szeretnél látni akkor pedig menj le délre, Fulham, Wimbledon, esetleg még kijjebb, Twickenham.
Enni a London Bridge környékét ajánlom, rengeteg hangulatos hely van ott a Temze partján. Inni mehettek bárhova, ami szerintem nagyon jó hely az egy nem is tudom hány száz éves pub, a Princess Louise, Holborn megállónál. Kicsit el kell sétálni a Tottenham Court Road felé. Próbáljátok kerülni azokat a helyeket ahol sok a turista.
Egyik kedvenc helyem a Royal Albert Hall, gyönyörű épület kívül-belül, ha lesz időd nézd meg. Segített volna mondjuk a kérdés megválaszolásában ha leírod hogy meddig leszel ott, hányan, hány éves vagy, gyerek, nem gyerek, ilyenek...
Ha lesz egy-egy szabad napotok akkor elmehettek vonattal Oxford-ba, Cambridge-be, Winchester-be, gyönyörű az angol vidék. Brighton-t nem ajánlom, én halálra untam magam mindig ott. Nincs semmi, csak egy móló meg víz.
Vidámpark: Thorpe Park. Nagyon király. London Zoo és az Aquarium kihagyható.
Ha eszembe jut még akkor írok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!