Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan azt, hogy...

Miért hiszik sokan azt, hogy gothok?

Figyelt kérdés
Az hogy valaki meghallgat egy mansont vagy egy evanescence-t, meg két kiló fekete sminket attól még nem az. Ezek nem is goth együttesek..
2014. febr. 5. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
És te honnan tudod, hogy azt hiszik? Mondták? Mert lehet, hogy csak fekete cuccokba öltöznek, mint rockerek, vagy csak mert szeretik, és te gondolod, hogy ők góthnak képzelik magukat.
2014. febr. 6. 02:55
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Na ezek tényleg nem goth zenekarok. Találkoztam én is ilyen emberekkel, akik Mansont és hasonlókat hallgattak, stb, és állították hogy gothok. Persze, rákérdeztem, hogy Siouxsie, Bauhaus, Sisters, Big Electric Cat, mond-e nekik valamit. Nem. Nem mondott.

De ugye mint tudjuk a goth nem csak a zenéről szól. :) (Bár ha már gothnak vallja magát igazán tisztába lehetne azzal hogyan alakult ki a szubkultúra!)

Azt hogy miért hiszik, mondják magukat annak, azt nem tudom. (Talán menő, vagy valami...?)

Egy goth lány

2014. febr. 6. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!