Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hiszik sokan olyan...

Miért hiszik sokan olyan rossznak a X. kerületet?

Figyelt kérdés

Szerintem budapesti viszonylatban egész jó kerület.

Van egy híres és jó gimnáziuma ( [link] egy gyönyörű temploma ( [link] és élhető városrészei, tele parkokkal.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem Óhegy városrész kifejezetten jó környék, nem is beszélve a közlekedésről. Közel a 2-es és a 3-as metró végállomása is, és két olyan fontos közlekedési csomópont mint az Örs és Kőbánya-Kispest. Mindemellett itt az Árkád és az új KöKi Terminál is.

Az pedig, hogy vannak rossz negyedei is, szerintem minden budapesti kerületről elmondható (kivétel talán az I., II., XII.)

2012. márc. 23. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Az alapján szokták rosszabb vagy jobb kerületnek hívni, hogy kik laknakott. Hát a X. elég prolikerület
2012. márc. 23. 12:46
 2/2 anonim válasza:

Én erre azt mondom, hogy pl Szolnokon nincsennek kerületek. De itt minden egyes 10. méteren bukkanhatsz egy hogy is mondjam szépen... retekre :D ami csak úgy néha kibújik a földből... De még is sokan szeretik szolnokot....

Múltkor egy angol túrista képét néztem facen az volt alá írva angolul....

magyarul írom: Ez a kép azelőtt készült,mielőtt a cig***** elakarták volna lopni a fényképezőgépemet!

És mégis szeretem szolnokot

[link]

[link]

[link]

2012. márc. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!